MENÜ

Trabzonspor'da Şota dönemi sona erdi!

Trabzonspor, teknik direktör Şota Arveladze'yle yolların ayrıldığını belirten bir açıklama yaptı.

Trabzonspor'da Şota dönemi sona erdi!



Trabzonspor
'da Şota Arvelazde dönemi resmen sona erdi.

Bordo-Mavili ekip resmi sitesinden konuyla ilgili "Teknik Direktörümüz Shota Arveladze ile karşılıklı görüşerek yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Kendisine kulübümüze yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Kulübümüz yeni bir teknik direktörle anlaşana kadar Gençlik Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlusu Sadi Tekelioğlu takımımızın başında görev yapacaktır." denildi.

Süleyman Hurma: Görevimin başındayım

Şota Arveladze'yle yolların ayrılmasının ardından ise Sportif Direktör Süleyman Hurma'ya ulaşan FANATİK, deneyimli isme konuyla ilgili görüşlerini sordu. Kendisi için ortaya atılan istifa haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirten Hurma, "İstifa yok. Görevimin başındayım. Son zamanlarda yaşanan olaylar, saha sonuçları ve camianın baskısı nedeniyle böyle bir durum oldu. Trabzonspor'a ve Şota Hoca'ya hayırlı olmasını diliyorum. Takımı devre arasına kadar Sadi Tekelioğlu çalıştıracak." açıklamasını yaptı.

200 bin Euro ödenecek

Öte andan Bordo-Mavililer, Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada, Şota Arveladze ile karşılıklı olarak sözleşmenin feshedildiğini ve teknik direktöre 200 bin Euro fesih bedeli ödendiğini belirtti.

Serhat Demirtaş


Volkan Şen'den Şenol Güneş açıklaması

Haberin Devamı
YORUM YAZ