MENÜ

Trabzonspor'da sıra geldi Bursaspor'a

Erzurum ve Antalya beraberlikleriyle zirve yarışında fırsat tepen ancak kupada BUGSAŞ galibiyetiyle moral bulan Trabzonspor, gözünü kritik Bursa maçına çevirdi. Bordo- Mavililer, taraftarının da desteğiyle Bursaspor'u devirmeyi ve ligde iddialı konuma gelmeyi hedefliyor.

Trabzonspor'da sıra geldi Bursaspor'a

Milli ara dönüşünde Erzurum ve Antalya ile berabere kalarak iki haftada 4 puan kaybeden Trabzonspor, Türkiye Kupası’ndaki BUGSAŞ maçı öncesinde çıkış parolasını 3’te 3 olarak belirlemişti. Kupada BUGSAŞ, ligde ise Bursa ve Yeni Malatya’yı yenerek milli araya moralli girmek isteyen Trabzonspor, ilk engelinde hata yapmadı.

Haberin Devamı

Çarşamba günü BUGSAŞ’ı 2-0’lık skorla geçen Fırtına’da gözler şimdi yarın oynanacak kritik Bursa maçına çevrildi. Ligde iyi bir hava yakalamanın hesaplarını yapan Karadeniz temsilcisinde karşılaşma öncesinde tüm planlar zafer üstüne yapılıyor.

Sadece 1 kez kaybetti

Zirvedeki takımların birbirleriyle zorlu maçlar oynayacağı haftayı fırsata çevirmeyi hedefleyen teknik direktör Ünal Karaman, Timsah karşısında puan kaybı istemiyor. Tecrübeli çalıştırıcı aynı zamanda Medical Park Stadyumu’ndaki iyi serinin de devam etmesini amaçlıyor.

Bu sezon Akyazı’da taraftarı önünde 5 maça çıkan ve 3’ünde sahadan galibiyetle ayrılan Fırtına, yalnızca 1 kez kaybederken, 1 karşılaşmada ise rakibiyle yenişemedi.

Trabzonspor, taraftarının da desteğiyle Yeşil- Beyazlılar’ı devirerek ligde tekrardan iddialı konuma gelmeyi planlıyor.

Haberin Devamı

Ekim’de kaybetmedi Kasım’da kazanacak

Bordo-Mavililer, ligde Ekim ayını yenilgisiz kapatmasına rağmen elde ettiği 1 galibiyet ve 2 beraberlikle zirve yolunda eline geçirdiği fırsatları değerlendiremedi. Fırtına, Kasım ayında oynayacağı karşılaşmalarda ise çıkışa geçmeyi hedefliyor.

Yarın oynanacak Bursa maçına mutlak galibiyet parolası ile çıkacak olan Trabzonspor, 9 Kasım Cuma günü de Malatya deplasmanına gidecek.

Karadeniz devi, milli maçlar nedeniyle lige verilecek ara sonrasında ise 25 Kasım Pazar günü Fenerbahçe ile kozlarını paylaşacak.

YORUM YAZ