MENÜ

Trabzonspor'da sandık açıldı!

Trabzonspor'da seçim günü yaklaştıkça heyecan artarak devam ediyor...

Trabzonspor'da sandık açıldı!

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, dün adaylık başvurusunu Divan Kurulu’na yaptı. Hacıosmanoğlu’nun çok güvendiği ve ses getirecek listesi ise halen sır gibi saklanıyor.

Bir başka aday Celil Hekimoğlu da divana, “Ben de varım” dedi. Gözler şimdi Muharrem Usta’da. Onun da bugün adaylar arasına katılması bekleniyor.

Trabzonspor’da seçim heyecanı artarak devam ediyor. Bordo-Mavililer’de adaylık için başvuru süresi 1 gün uzatılırken, 2 isim Divan Kurulu’na başvurusunu yaptı. İbrahim Hacıosmanoğlu, Köksal Güney vasıtasıyla başvurusunu yaparken, Başkan’ın revize ettiği ve çok ses getirecek olan yönetim kurulu ise birkaç isim dışında sır gibi saklanıyor. Hacıosmanoğlu’nun hafta sonundan sonra 6 Aralık’taki seçimler için listesini şekillendireceği öğrenildi. Yakın çevresiyle sürekli fikir alışverişi yapan Hacıosmanoğlu’nun, “Trabzon sevdalıları bizim niyetimize inanıyor. Yaptığımız hataların da, doğruların da farkındayız. Hatalarımızdan dersler alacağız, doğrularımızı ise geliştireceğiz” ifadelerini kullandığı öğrenildi. Bir başka başkan adayı Celil Hekimoğlu da kurmaylarıyla birlikte Divan Kurulu’na bizzat gelerek listesini teslim etti. Hekimoğlu da, “Camiamıza hayırlı olsun” diye konuştu. Bu arada adaylığına kesin gözüyle bakılan Muharrem Usta’nın da son gün olan bugün yönetici adaylarıyla beraber listesini teslim edeceği belirtildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ