MENÜ

Trabzonspor'da parola 5 günde 6 puan

Milli maç dönüşlerinde yaşadığı kayıplarla zirve yolunda darbe yiyen Trabzonspor'da hedef iki hafta sonraki araya kadar oynayacakları maçlarda hata yapmamak. Bordo-Mavililer 5 gün içinde çıkacakları mücadelelerde Bursa ve Malatya'yı devirmekten başka bir şey düşünmüyor.

Trabzonspor'da parola 5 günde 6 puan

Kasımpaşa ve Akhisar galibiyetleriyle havaya giren Trabzonspor’un hızını milli ara kesmişti.

Haberin Devamı

Bordo-Mavililer ara dönüşünde galibiyet serisini sürdüremedi, Erzurum ile evinde 0-0, geçen hafta da Antalya’da 1-1 berabere kalmıştı. Karadeniz ekibi üst sıralardaki ekiplerin de kayıplar yaşadığı dönemde fırsatı kullanamamıştı.

İki hafta sonra lige bir kez daha milli maçlar nedeniyle ara verilecek. Bordo-Mavililer kayıplarını bu süreçte oynayacakları iki karşılaşmada telafi etmek istiyor.

Kupaya rotasyon

Türkiye Kupası’nda yarın 2. Lig ekibi BUGSAŞ’a konuk olacak Trabzon’da asıl hedef 5 gün içinde oynayacakları

Bursa ve Malatya maçları. Kupada rotasyonlu kadroyla oynaması beklenen Karadeniz ekibi, 4 Kasım Pazar akşamı Bursa’yı konuk edecek. Bordo-Mavililer 5 gün sonra da Malatya deplasmanında mücadele verecek.

Haberin Devamı

Milli ara sonrası Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzon’da teknik direktör Ünal Karaman’ın oyuncularını uyardığı, yeteri kadar puan kaybı yaşadıklarını, araya kadar kalan iki maçlarında 6 puan almalarını istediği bildirildi.

YORUM YAZ