MENÜ

Trabzonspor'da karar zamanı

Lucescu son karar olarak, “Sezon sonunda görüşelim” mesajını verdi, hoca gündemi yeniden değişti. Lucescu'dan sezon sonu da olumsuz yanıt alınabileceği ihtimalini düşünen bazı idareciler, “Şimdiden farklı bir isimle el sıkışmak gerekir” diyor. Başkan Usta'nın desteklediği görüş ise takımı şimdi bir tanıdık isme emanet etmek, sezon sonuna kadar Luce ile teması koruyup 50. yılda göreve getirmek.

Trabzonspor'da karar zamanı

Trabzonspor’da hoca konusunda gündem sürekli değişiyor... Uzun süredir temas kurulan Lucescu’nun, “Sezon sonundan önce görüşemeyiz” yanıtı yönetimi yeni düşüncelere itti. Bordo- Mavililer’in masasında 2 farklı plan var. Yönetimin bir bölümüne göre Lucescu sezon sonunda da olumsuz bir geri dönüş yaparsa çok ciddi bir zaman kaybı yaşanmış olacak. Bu nedenle de şimdiden farklı bir isimle çalışmak en doğrusu.

Karar gecikmeyecek

Ancak başkan Muharrem Usta’nın da desteklediği görüş biraz farklı. Bordo- Mavililer’in patronuna göre Lucescu için sezon sonunu bekleme riski alınabilir. 50. yılşampiyonluk hedefine takımın ancak böyle bir hocayla gidebileceğine inanan Usta’nın aklında şimdiden Sadi Tekelioğlu’nun yanına Lucescu ile çalışmaya da sıcak bakan bir teknik adamı yerleştirmek. Böylece hem süreçte Tekelioğlu’nun yükü hafifleyecek hem de Rumen hoca sonrasında camianın içinden biri uzun yıllar hoca sorununa çözüm olacak. Başkan Usta’nın bu konudaki kararını en kısa zamanda vereceği ve hem kendisine önerilen isimleri hem de Lucescu kararını tartacağı belirtildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ