MENÜ

Trabzonspor'da hedef Beşiktaş!

Sezonu Bursaspor zaferiyle açan Trabzonspor'da rota Beşiktaş'a döndü. Teknik direktör Şota Arveladze, planını şimdiden belirledi. Bordo-Mavililer, rakibini hücum gücü yüksek bir kadroyla vurmayı deneyecek; N'Doye ve Mbia'ya büyük iş düşecek.

Trabzonspor'da hedef Beşiktaş!

Bursaspor galibiyetini Beşiktaş’ı da yenerek taçlandırmak isteyen Bordo-Mavililer’de teknik direktör Şota Arveladze, planını belirledi. Gürcü teknik adam Beşiktaş maçını ekibiyle birlikte izledi ve birçok not tuttu.

Mersin’e gol yağdıran Siyah-Beyazlı takımı deplasmanda alt etmeyi amaçlayan Şota tespitlerini hafta boyunca takımıyla paylaşacak. Edinilen bilgiye göre Karadeniz ekibi, sanılanın aksine öne çıkan başta Oğuzhan olmak üzere Quaresma, Gökhan Töre gibi yıldızlara tedbir almak ve onları durdurmak yerine daha çok önde oynama düşüncesinde.

Kilit adam Mbia

Şota’nın tercihi takımda bu taktik anlayışına sahip oyunculardan kaynaklanıyor. Deneyimli teknik adam, özellikle Mbia’nın burada kilit adam olacağı görüşünde. Oyuncusuyla şimdiden konuşan ve bu düşüncesini aktaran Şota, Mbia’ya özel görevler verdi.

N’Doye’ye büyük görev

Asıl değişiklik ise forvette. Hafta içindeki idmanlara göre bu konuda kararını verecek olan Fırtına’nın hocası, büyük maçlarda silik kaldığı için eleştirilen Cardozo’nun yerine yeni transfer N’Doye’yi oynatmayı planlıyor. Çünkü teknik heyet önde oynayıp topa sahip olmanın Beşiktaş’ı durduracak en önemli nokta olduğu fikrinde. Bunun için de Bursa karşısında takımı önde tutan N’Doye ile başlama ihtimali yüksek görünüyor.

Serhat Demirtaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ