MENÜ

Trabzonspor'da Hamsik transferi için kritik hafta

Menajerlerin kulübe önerdiği, teknik direktör Abdullah Avcı’nın da “Önceliğim değil ancak durumuna bakalım” dediği Slovak yıldız için bu hafta kesin karar verilecek

Trabzonspor'da Hamsik transferi için kritik hafta

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, şartların oluşması halinde orta sahaya lider bir oyuncu düşünüyor. Bu doğrultuda ilk etapta Karagümrük forması giyen Biglia’nın ismi gündeme gelse de, Arjantinli futbolcuya Fenerbahçe de talip ve 35 yaşındakı Biglia’nın önceliği İstanbul’da kalmak. Radardaki bir diğer yıldız ise Marek Hamsik... Menajerler tarafından kulübe önerilen 33 yaşındaki Slovak yıldız için Avcı’nın, “Önceliğim değil ancak durumuna bakalım” dediği öğrenildi. EURO 2020’ye hazır gitmek için Mart ayında İsveç ekiplerinden Göteborg ile anlaşan Hamsik’in Ağustos ayında kontratı bitiyor.

Haberin Devamı

Çıkış maddesi var

Öncesinde ise cüzi bir bedel karşılığında çıkış maddesi bulunuyor. 12 yıl Napoli forması giyen Marek Hamsik’le ilgili mali konular değerlendirilirken, bu hafta oyuncu için kesin karar verilecek ve duruma göre resmen temaslar başlayacak.

YORUM YAZ