MENÜ

Trabzonspor'da Galatasaray maçı öncesi her şey Marek Hamsik'e bağlı!

Galatasaray deplasmanında yer alacak kadroyu kurmakta zorlanan teknik direktör Avcı, Hamsik’in durumuna göre karar verecek. Slovak oyuncu oynarsa Dorukhan sağ beke geçecek, oynamazsa orta sahada görev alacak. Diğer iki yerli ise Uğurcan ile Berat olacak.

Trabzonspor'da Galatasaray maçı öncesi her şey Marek Hamsik'e bağlı!

Son iki maçında dört puan kaybeden Trabzonspor’da Galatasaray maçının önemi daha da artarken, teknik direktör Abdullah Avcı da korkulu rüya görmemek için ince eleyip sık dokuyor.

Haberin Devamı

Cezalı Hüseyin Türkmen ve Yusuf Erdoğan ile sakatlığı nedeniyle yarınki karşılaşmada görev yapamayacak olan Abdülkadir Ömür’ün yokluğunda en ideal kadroyla sahaya çıkmak isteyen tecrübeli teknik adamda kadroyu belirleyici isim Hamsik olacak. Giresunspor ile oynanan maçın ardından yapılan antrenmanda yer almayan Slovak oyuncunun durumuna bugünkü idmanda bir kez daha bakılacak. Avcı’nın, Hamsik’in oynaması ve oynamaması üzerine senaryolar hazırladığı ifade edildi.

Başarılı orta saha, Galatasaray maçına yetişirse ilk 11’de görev yapacak. Bu durumda Trabzonspor Teknik Direktörü, Dorukhan’ın mevki üzerinde oynama yapacak. Hamsik oynarsa Dorukhan, Peres’e rağmen sağ bekte yer alacak. Çünkü Abdullah Avcı, üç Türk futbolcu olarak Uğurcan, Berat ve Dorukhan’dan faydalanmayı planlıyor.

Haberin Devamı

Eğer Hamsik oynamazsa Dorukhan’a bu kez orta sahada görev verilecek ve sağ bek olarak Peres sahaya çıkacak. (Skorer)

YORUM YAZ