MENÜ

Trabzonspor'da en güçlü aday Erol Bulut

Ünal Karaman’ın takımdan gönderilmesi sonrasında yeni hoca arayışlarını sürdüren Fırtına, Erol Bulut için büyük yol katetti. Alanyaspor cephesi ile yapılan görüşmelerde olumlu sonuçalınırken ilerleyen günlerde 44 yaşındaki çalıştırıcı ile masaya oturulacak.

Trabzonspor'da en güçlü aday Erol Bulut

Karadeniz ekibinde teknik direktör Ünal Karaman ile yolların ayrılmasının ardından hoca arayışları harıl harıl devam ediyordu. Trabzonspor Yönetimi’nin hedefi ise bu doğrultuda Aytemiz Alanyaspor’un hocası Erol Bulut olmuştu. Yeni Malatyaspor sonrasında Akdeniz ekibinde de başarılı bir performans sergileyen 44 yaşındaki çalıştırıcı için Bordo-Mavililer, ilk olarak Alanyaspor Yönetimi ile masaya oturdu. İlk aşamada olumlu yanıt olduğu öğrenilirken Fırtına şimdi de Bulut’tan gelecek yanıtı beklemeye başladı. Eğer aradaki tüm pürüzler giderilirse önümüzdeki günlerde Bulut ile masaya oturulacak ve imzalar atılacak.

Haberin Devamı

Aybaba da listede

Bordo-Mavililer’in listesindeki bir diğer isim de Samet Aybaba... Eğer Fırtına, Erol Bulut ile anlaşma sağlayamazsa rotasını Aybaba’ya çevirecek. Tecrübeli çalıştırıcının da Trabzonspor’un sahip olduğu oyuncu grubu nedeniyle çalışmaya sıcak baktığı edinilen bilgiler arasında yer alıyor. Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun, hoca konusundaki kararını kısa süre içerisinde vermesi bekleniyor.

YORUM YAZ