MENÜ

Trabzonspor'da Dorukhan Toköz sakatlandı! Ön çapraz bağı...

Süper Lig'de Ümraniyespor'un, Trabzonspor'u ağırladığı maçta Dorukhan Toköz oyuna devam edemedi. 26 yaşındaki futbolcu ters düştü ve sakatlığı nedeniyle sedyeyle saha kenarına alındı. Bordo-Mavililer, milli oyuncunun sol diz ön çapraz bağında yaralanma tespit edildiğini açıkladı.

Trabzonspor'da Dorukhan Toköz sakatlandı! Ön çapraz bağı...

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasının açılış maçında Ümraniyespor, Trabzonspor'u konuk ediyor. Mücadelenin ilk yarısından gol sesi çıkmazken, ilk 45'in son saniyelerinde üzücü bir an yaşandı.

Haberin Devamı

Bordo-Mavililer'in milli oyuncusu Dorukhan Toköz ters düştü ve acılar içinde yerde kaldı. Tecrübeli oyuncunun yanına giden ilk isimler takım arkadaşları Muhammet Taha Tepe ve Abdülkadir Ömür olurken, iki isim de Dorukhan'ın durumunu görünce kenara değişiklik işareti yaptı.

Trabzonsporda Dorukhan Toköz sakatlandı Ön çapraz bağı...

Hemen yedek kulübesinde Stryger Larsen hazırlanırken, 26 yaşındaki oyuncu da sedyeyle kenara geldi. Mücadelenin hakemi Arda Kardeşler de ilk yarıdaki son düdüğü çaldı.

Dorukhan'ın son durumu yapılacak detaylı kontrollerin ardından belli olacak.

Trabzonspor, Dorukhan Toköz'ün sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. İşte Bordo-Mavililer'den yapılan o açıklama:

"A takımımızın bugün Hangi Kredi Ümraniyespor ile oynadığı müsabaka esnasında sakatlanarak oyundan çıkan oyuncumuz Dorukhan Toköz’ün yapılan muayene ve MR görüntülemesi sonucunda sol diz ön çapraz bağında yaralanma tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavi süreciyle ilgili bilgilendirme ilerleyen günlerde kamuoyu ile paylaşılacaktır."

Haberin Devamı

227 gün oynamamıştı

Dorukhan, Beşiktaş forması giydiği dönemde 6 Ekim 2019'da Alanyaspor ile oynanan maçta yine dizinden bir sakatlık yaşamıştı. Yıldız futbolcu, kıkırdağında kopma meydana gelmesi nedeniyle ameliyat olmuş ve 227 gün sahalardan uzak kalmıştı.

YORUM YAZ