MENÜ

Trabzonspor'da büyük yemin

Karadeniz ekibinde Rabotnicki elenişinin hemen ardından büyük bir zirve yapıldı. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Sportif Direktör Hurma ve Teknik Direktör Şota'nın katıldığı toplantıdan, “Artık en büyük hedefimiz şampiyonluk. Bunun için herkes işini kusursuz yapsın. En ufak krize geçit yok” sonucu çıktı.

Trabzonspor'da büyük yemin

Trabzonspor, son yıllarda büyük başarılar elde ettiği Avrupa Ligi’ne, Rabotnicki karşısında deplasmanda 0-1 ve Avni Aker’de 1-1’lik skorlarla veda ederken mücadelenin sonunda kelimenin tam anlamıyla dev bir kriz masası oluştu. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Sportif Direktör Süleyman Hurma ve Teknik Direktör Şota, uzatmalara giden 90 dakikadan ziyade geleceğe dair beklentileri masaya yatırdı. Bordo- Mavililer’in patronu Hacıosmanoğlu’nun bu toplantıda, “Burada bazılarına tek tek kızmak yersiz. Ancak öyle bir gol yedik ki bunun izahı da zor. Kendi sınıfımızın çok altında bir takıma elendik. Taraftarlar gibi ben de şaşkınım. Söyleyeceğim tek şey, bunun altından hep beraber kalkmamız gerektiği. Artık önümüzde uzun bir sezon ve asılmamız gereken bir lig yarışı var. Gerekeni yapın” diyerek tatlı sert bir uyarıda bulunduğu öğrenildi.

Bursa’yı işaret etti

Hurma’nın aynı görüşmede, “Son vuruştaki eksiğimiz bize pahalıya mal oldu. Bunun mutlaka üstesinden geleceğiz. Ya transferle ya da kendi içimizden çözümlerle” diyerek Başkan Hacıosmanoğlu’nu rahatlattığı bildirildi. Şota ise gecenin en üzgün isimlerinden biriydi. Gürcü çalıştırıcı hem Başkan hem de Hurma’dan özür diledi ve “Bu takım ilk kez beraber oynadı. Ancak kesinlikle mazeret olarak söylemiyorum bunu. Sezona az kaldı ama çok daha hazır bir Trabzonspor izleteceğiz” sözleriyle ligdeki ilk sınav olan Bursaspor karşılaşmasını işaret etti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ