MENÜ

Trabzonspor'da başkan adayları çoğaldı

Trabzonspor'da, mayıs ayında gerçekleştirilecek olağanüstü genel kurul öncesi aday sayısı da arttı.

Trabzonspor'da başkan adayları çoğaldı

Trabzonspor’un eski yöneticilerinden İbrahim Hacıosmanoğlu ve Metin Atasoy ile iş adamı Emre Aksoy, başkanlığa adaylıklarını açıklayarak seçim çalışmalarına başladı.

Trabzon’a dün gelen Medical Park Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta da adaylığı düşündüğünü ve 3 Mayıs Cuma gerçekleştirilecek geniş kapsamlı toplantıyla başkanlığa adaylığını açıklayacağını belirtti.
Rize Üniversitesi Tıp Fakültesinden Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Hakan Kulaçoğlu’nun da adaylığı düşündüğü, liste çalışmalarını da büyük oranda tamamladığı belirtildi. Tam çalışmaların bitmesinin ardından Kulaçoğlu’nun adaylığını açıklayacağı bildirildi.

Trabzonspor’da Kulüp Başkanı Sadri Şener’in de genel kurul öncesi tavrı merak ediliyor.

Geçen hafta "Önümüzde maçlar var. Önce ligde Gençlerbirliği, sonra da Ziraat Türkiye Kupası maçımız var. Onlar bittikten sonra adaylık konusuna bakarız" ifadelerini kullanan kulüp başkanı Sadri Şener’e de aday olması yönünde baskı yapıldığı öğrenildi.

Adaylık konusunda mevcut isimler haricinde sürpriz isimlerin de gündeme gelebileceği öğrenildi.

Trabzonspor Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, 15-16 Mayıs’ta yapılacak. İlk toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde, genel kurul 25-26 Mayıs’ta gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

AA

YORUM YAZ