MENÜ

Trabzonspor'da Atiba Hutchinson sürprizi

Okay Yokuşlu’nun ayrılığı sonrasında orta sahadaki boşluğu doldurmak isteyen Trabzonspor'a, menacerlerden Atiba Hutchinson önerisi geldi. Ahmet Ağaoğlu ve kurmaylarının maliyet araştırmasına başladığı öğrenilirken, Ünal Karaman’ın da Atiba'ya sıcak baktığı kaydedildi.

Trabzonspor'da Atiba Hutchinson sürprizi

Şu ana kadar kadrosunu sadece Vahid Amiri’yle güçlendiren Trabzonspor’un yeni gözdesi Atiba Hutchinson... Önceliğini stoper hattına veren ve bu doğrultuda Majid Hosseini, Sitoe Mexer ve Efe Ambrose gibi isimlerle görüşen Fırtına, rotasını bir anda orta saha transferine çevirdi.

Haberin Devamı

Takımın dinamosu Okay Yokuşlu’yu, Celta Vigo’ya gönderen, Ogenyi Onazi’nin de kamp performansından memnun olmayan teknik direktör Ünal Karaman, orta sahaya takviye istediğini yönetime iletti.

Bu istek üzerine Ahmet Ağaoğlu ve kurmayları harekete geçerken, Atiba’nın Bordo-Mavili formayı giymesi için mesai başlattı.

Kartal’la anlaşamadı

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren ve Kara Kartal ile yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç alamayan Kanadalı futbolcuya, Ünal Karaman’ın da sıcak baktığı öğrenildi. 35 yaşındaki futbolcunun maliyetini araştırmaya başlayan Bordo-Mavili yönetimin, önümüzdeki günlerde Atiba’yla pazarlık masasına oturması bekleniyor.

1.2 milyon Euro talep ediyor

Beşiktaş, ilerleyen yaşı nedeniyle Atiba’ya yüksek maliyetli bir sözleşme önermeye sıcak bakmıyor. Bu nedenle Kanadalı oyuncuya bir yıllık sözleşme ve senelik 750 bin Euro (4.2 milyon TL) öneren Kara Kartal, 35 yaşındaki futbolcudan olumsuz yanıt aldı.

Haberin Devamı

Atiba’nın 1.2 milyon Euro (6.7 milyon TL) istediği öğrenilirken, Trabzonspor’un da 1 milyon Euro (5.6 milyon TL) gibi bir rakama çıkabileceği belirtildi.

YORUM YAZ