MENÜ

Trabzonspor'da Ahmetcan Kaplan'dan altyapıdaki oyunculara mesaj

Trabzonspor'un 19 yaşındaki stoperi Ahmetcan Kaplan, 4-2 kazandıkları Göztepe maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Altyapıda çok yetenekli oyuncular olduğuna değinen Ahmetcan, ''Çalışmaya devam etsinler. İnşallah onlar da burada olacak ve Trabzonspor formasını terletecekler.'' dedi.

Trabzonspor'da Ahmetcan Kaplan'dan altyapıdaki oyunculara mesaj

Süper Lig'in 29. haftasında konuk ettiği Göztepe'yi 4-2 mağlup eden Trabzonspor'da Ahmetcan Kaplan, 90 dakikanın ardından yayıncı kuruluşa konuştu. Çizgiden 2 top çıkaran ve sergilediği performansla göz dolduran 19 yaşındaki stoper, kendisinin A takım kadrosunda olmasının altyapıdaki oyunculara ilham kaynağı olduğunu aktardı.

Haberin Devamı

Sürekli genç isimlerle konuştuğunu belirten 19 yaşındaki stoper, ''Çizgiden top çıkardığımda, altyapıdaki arkadaşlar da duygulanıyormuş. İnşallah onlar da burada olacak ve Trabzonspor formasını terletecekler.'' dedi ve ekledi:

'Çok yetenekli arkadaşlar var'

''Altyapıdaki oyunculara örnek oluyoruz. Biz oynuyoruz, daha sonra onlar gelecek. Biz de onlarla övüneceğiz. Çok yetenekli arkadaşlar var. çalışmaya devam etsinler, bizim gibi burada forma şansı bulabilirler.''

YORUM YAZ