MENÜ

Trabzonspor'a Yunus Mallı transferinde iki rakip!

Son dakika Trabzonspor transfer haberi...Trabzonspor'a, Yunus Mallı transferinde Almanya'dan iki rakip çıktı. Yunus'un eski kulübü Mainz ile Schalke'nin, Wolfsburg'la pazarlık masasına oturacağı öğrenildi. Avcı ise Milli futbolcunun transferinde oldukça ısrarcı.

Trabzonspor'a Yunus Mallı transferinde iki rakip!

Devre arası transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Trabzonspor'un en önemli hedeflerinden biri de, Wolfsburg'da forma şansı bulamayan ve sözleşmesinin bitmesine 6 ay kala takımdan ayrılmak isteyen Yunus Mallı'ydı. Bordo-Mavililer'in, Yunus için teklifinin bonuslarla birlikte senelik 1.5 milyon Euro civarında olduğu yazılmıştı. Karadeniz ekibinin bu transferde işleri ağırdan alması sonrası devreye Alman kulüplerinin girdiği öğrenildi. Alınan bilgiye göre 28 yaşındaki orta saha için eski kulübü Mainz ile Schalke 04'ün harekete geçtiği bildirildi.

Haberin Devamı

Direkt talep etti

İki kulübün de, bu hafta içinde Yunus'un kulübü Wolfsburg'la masaya oturarak, pazarlıklara başlayacağı tahmin ediliyor. Trabzon'da teknik direktör Abdullah Avcı'nın bizzat transferi konusunda ikna etmeye çalıştığı ve yönetime de alınması için talepte bulunduğu Milli oyuncunun yeni takımının, yakın bir zamanda içerisinde netlik kazanması bekleniyor.

Atalay Özçelikli

YORUM YAZ