MENÜ

Trabzonspor'a Jose Sosa ve Novak müjdesi

Trabzonspor bir taraftan sıkıntılı dönemden çıkmaya uğraşırken bir taraftan da iç transfer çalışmalarına devam ediyor. Uğurcan Çakır ve Abdulkadir Parmak ile anlaşan, Hüseyin Türkmen ve Arda Akbulut'a ise takımda kalmaları için yeni teklif sunan bordo-mavililer, şimdi sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Pereira, Sosa ve Novak ile görüşmelere başladı.

Trabzonspor'a Jose Sosa ve Novak müjdesi

Sosa ve Novak sözleşmelerini uzatmak için yapılacak görüşme önerisini kabul ederken iki futbolcu için teklifin en üst seviyede olacağı belirtildi. Pereira ise henüz yanıt vermedi.

Haberin Devamı

Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu ise takımın ligde aldığı sonuçlarla ve pazar günü oynayacakları Beşiktaş maçıyla ilgili olarak "Evimizdeki maçı kazanıp hem moralleri düzeltmek hem de güven tazelemek, takıma güven kazandırmak istiyoruz. Bu maçlarda Trabzonspor'un farklı oynadığı kesin. Bunun için geçmişi unutalım, bu maça odaklanalım" şeklinde konuştu.

SAKATLAR İÇİN OLAĞANÜSTÜ ZİRVE

Trabzonspor Sağlık Kurulu, son dönemde yaşanan sakatlıkların fazlalığı ve mevcut sakat oyuncuların şu anki durumlarını gözden geçirmek için bugün toplanacak. Sağlık Kurulu Başkanı Dr. Yaşar Kibar Güven'in de yer alacağı olağanüstü toplantıda, bundan sonraki süreçte izlenecek yol haritası masaya yatırılacak.

Daniel Sturridge, Caleb Ekuban, Yusuf Sarı ve Fernandes'in iyileşme sürecinde olan sakatlıklarının yanı sıra Almanya'da geçirdiği operasyon sonrası yarın Türkiye'ye dönecek olan Abdülkadir Ömür'ün durumu da toplantıda değerlendirilecek. (Sabah)

YORUM YAZ