MENÜ

Trabzonspor'a çifte müjde! Kouassi ve Abdülkadir Ömür...

Trabzonspor haberi... Afrika Kupası’ndan dönen yeni transfer Kouassi antrenmanlara başlarken, cumartesi günü kadroda olmaya hazırlanıyor. Abdülkadir Ömür’ün de tedavi süreci planlanandan hızlı ilerliyor. Genç yıldız, Bakasetas’ın yokluğunda Kasımpaşa maçında mutlaka oynamak istiyor.

Trabzonspor'a çifte müjde! Kouassi ve Abdülkadir Ömür...

Trabzonspor’da yıldızlardan güzel haberler gelmeye başladı... Fildişi Sahili’nin Afrika Kupası’ndan elenmesinin ardından Trabzon’a dönen Jean Evrard Kouassi, dünkü antrenmana çıktı. Hazır bir şekilde arkadaşlarına katılan ve milli takıma gitmeden önce de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde çalışan yıldız kanat oyuncusu, cumartesi günkü Kasımpaşa mücadelesinde 21 kişilik kadroda olmaya hazırlanıyor. Kouassi, şans bulması halinde ilk kez Bordo-Mavili formayı giyecek. Bir diğer pozitif gelişme, Abdülkadir Ömür cephesinde... Kasığındaki sakatlık nedeniyle Galatasaray derbisinde oynamayan genç yıldızın tedavi süreci planlandan hızlı ilerliyor.

Haberin Devamı

Kararı hocası verecek

Takımdan ayrı saha çalışmalarını sürdüren Abdülkadir’in bugünkü antrenmanda kendini tam anlamıyla denemesi bekleniyor. Hasta olan Bakasetas’ın yokluğunda ve Hamsik’in belirsizliğinde mutlaka Kasımpaşa maçında oynamak isteyen başarılı futbolcu için kesin kararı teknik direktör Abdullah Avcı verecek.

YORUM YAZ