MENÜ

Trabzonspor'a ağrı kesici!

Trabzonspor'da 4-1'lik Eskişehir yenilgisi ve ortaya çıkan sorunlar transferi kaçınılmaz kıldı. Bordo-Mavililer, kaleci ve stoper başta olmak üzere devre arasında 3-4 transfer yaparak ikinci yarıda kayıpların telafisine uğraşacak.

Trabzonspor'a ağrı kesici!

Trabzonspor kendi sahasında aldığı 4-1’lik Eskişehirspor yenilgisiyle birlikte zirvenin tam 13 puan gerisine düşüp sezon başı kurulan şampiyonluk hayallerine ağır bir darbe yedi. Bu son mağlubiyet özellikle takımdaki bazı sıkıntıların net şekilde su yüzüne çıkmasına ise zemin hazırladı. Bordo-Mavililer şimdi devre arasında yapacağı transferlerle sorunları gidermenin, ligin ikinci yarısında kayıpları telafi etmenin yollarını arıyor. Hedefte 3 bölge ve en az 3-4 transfer var.

Kaleci artık mecbur

Herkes Fatih Öztürk’e çok güveniyordu ama kredisini kısa sürede tüketti. Sakatlığı vardı. Onun yerine bu hafta genç İbrahim oynadı, o da henüz hazır olmadığını gösterdi. Daha önce Onur gelene kadar genç kalecilere güvenilmesi gerektiğini belirtip transfer kapısını kapatan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, şimdi o kapıları ardına kadar araladı. Gündemde Galatasaray’ın kiralık oyuncusu Sinan Bolat ilk sırada. Alternatifler arasına her gün yeni bir isim ekleniyor. Erciyesspor’un deneyimli eldiveni Gökhan Değirmenci de bu isimlerden biri.

Savunma alarmı var

Mustafa’nın kadro dışı kalması, Aykut Demir’in gözden çıkarılması ve Papadopulos’un iniş-çıkışları... Tüm bu faktörler stoper takviyesini kaçınılmaz kıldı. Uzun zamandır temasta olunan Akhisarlı Uğur Demirok listenin başında. Kulübünden en geç 3 gün içinde net bir yanıt bekleniyor. Bu arada menacerler tarafından Spartak Moskovo’da oynayan Serdar Taşçı’nın da Trabzonspor’a önerildiği bildirildi. Ancak bu oyuncunun yaklaşık 4 milyon dolayındaki transfer bedeli Bordo-Mavililer’i düşündürüyor. Bu arada hatırlanacağı gibi kısa süre öncesine kadar Eskişehirli Erkan Zengin ile her konuda anlaşma sağlanmış, ancak oyuncunun kulübüne ihtarname çekip bonservissiz gelecek olma ihtimali işi durdurmuştu. O nedenle deneyimli orta alan futbolcusu için de bekleyiş sürüyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ