MENÜ

Trabzonspor'a 8 dakikada 8.5 milyon TL!

Bordo-Mavililer milli ara sonrasında 3 Nisan'da Beşiktaş'ı konuk edecek. Lider Trabzonspor'un lider taraftarı da dev maça büyük ilgi gösterdi, satışa çıkan biletlerin tamamı sadece 8 dakikada tükendi. Fırtına'nın kasasına da yaklaşık olarak 8.5 milyon TL girdi.

Trabzonspor'a 8 dakikada 8.5 milyon TL!

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa koşan Trabzonspor milli ara sonrasında Beşiktaş ile kozlarını paylaşacak. Bordo-Mavililer, Siyah-Beyazlılar'la oynanacak dev maçın bilet fiyatlarını 350 TL ile 3250 TL arasında belirlemişti. Zorlu karşılaşmaya ilgi oldukça yüksek oldu.

Haberin Devamı

Sezon başında 27 bin 958 kombine satan Trabzonspor bu rakam dışında misafir tribünü de dahil olmak üzere yaklaşık 13 bin bileti satışa çıkardı. 3 Nisan'da oynanacak mücadelenin biletleri 8 dakika içerisinde tükendi. Bu durum Bordo-Mavili yönetimi memnun ederken, kulübün kasasına da yaklaşık olarak 8.5 milyon TL para girdi.

Medical Park Stadyumu'nda kapalı gişe oynanacak karşılaşma dolayısıyla şehir ekonomisi de canlanacak. Otel-pansiyon rezervasyonlarının şimdiden başladığı öğrenilirken, esnaf da dev maçtan nasibini alacak.

YORUM YAZ