Oulai İtalyan devine 'evet' dedi! Kıran kırana bonservis pazarlığı
İtalya'nın köklü kulübü Fiorentina, Christ Inao Oulai için teklifini yükseltti. Trabzonspor ise ilk rakamda diretiyor. İki kulüp arasındaki pazarlıklar kıran kırana devam ederken, Fildişi Sahilli futbolcu takımların anlaşmasını bekliyor.

Christ Oulai, Trabzonspor’daki başarılı performansının ardından 2026 Dünya Kupası’nda da dikkatleri üzerine çekti. Leipzig ve Brentford, genç yıldızı yakından takip etse de girişimlere başlayan takım Fiorentina oldu.
Haberin Devamı ›
LÖVİK'İN YENİ TAKIMI BELLİ OLDU
Bu sezon yeni bir yapılanmaya giden Mor Menekşeler’de ‘transfer sihirbazı’ olarak görülen sportif direktör Fabio Paratici, Oulai’yi mutlaka kadroya katmak istiyor. Fiorentina, 30 milyon Euro’ya kadar çıktı. Ancak Trabzonspor, bonuslarla da olsa 40 milyon Euro’yu görmek istiyor.

TEKLİFE 'EVET' DEDİ
Pazarlıklar kıran kırana sürüyor. Paratici’nin, 20 yaşındaki orta saha oyuncusunu ‘sezonun transferi’ olarak gördüğü ve kulübün imkanlarını zorladığı kaydedildi. Fiorentina’ya ‘evet’ diyen Oulai, kulüplerin anlaşmasını bekliyor.







YORUMLAR