MENÜ

Trabzonspor, yurda döndü

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda deplasmanda Belarus'un Dinamo Minsk takımını dün 1-0 yenerek önemli avantaj sağlayan Trabzonspor, kente döndü.

Trabzonspor, yurda döndü

Maçın oynandığı Brest kentinden 08.00’de otobüsle ayrılarak yaklaşık 4,5 saatlik yolculuğun ardından Minsk’e gelen bordo-mavili takım, daha sonra uçak ile 14.30’da havalanarak 17.20’de Trabzon’a ulaştı. Kafileyi Trabzon’da az sayıda taraftar karşıladı. Taraftarlar özellikle gol atan Henrique ile fotoğraf çektirdiler. Eşi hamile olduğu için izin alarak ABD’ye giden Volkan Şen ile kaleci Zeki Ayvaz, Brest kentinde kafileden ayrıldı.

Uçakta pasta sürprizi


Trabzonspor’un ulaşım sponsoru olan Türk Hava Yolları tarafından hazırlatılan pasta ile kulübün 46. kuruluş yıldönümü uçakta kutlandı. Minsk’ten havalandıktan kısa süre sonra yönetim kurulu üyesi Köksal Sadıklar, Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman, teknik direktör Mustafa Akçay ve takım kaptanı Onur Recep Kıvrak takım için hazırlanan pastayı kestiler.

Yarın izin günü


Yorucu bir seyahat programı gerçekleştiren Trabzonspor’da, teknik direktör Mustafa Akçay, yarın için takıma izin verdi. Bordo-mavililerin Pazar günü 17.00’de yapacağı antrenmanla 8 Ağustos Perşembe günü Dinamo Minsk takımıyla sahasında yapacağı rövanş maçının hazırlıklarına başlayacağı bildirildi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ