MENÜ

Trabzonspor ve İstanbulspor'un gözlemcileri Avusturya - Danimarka maçını takip etti

UEFA Uluslar Ligi'nde Danimarka'nın deplasmanda Avusturya'yı 2-1 mağlup ettiği maçta Türkiye'den Trabzonspor ve İstanbulspor'un gözlemcilerinin de karşılaşmayı yerinde takip ettikleri ortaya çıktı.

Trabzonspor ve İstanbulspor'un gözlemcileri Avusturya - Danimarka maçını takip etti

UEFA Uluslar A Ligi Grup 1'de Avusturya, sahasında Danimarka'yı konuk etmişti. Danimarka'nın 2-1 kazandığı Ernst Happel'deki maçı birçok kulübün gözlemcileri yerinde takip ederken Türkiye'den de Trabzonspor ve İstanbulspor'un gözlemcileri stadyumda yer aldılar.

Haberin Devamı

Paylaşılan gözlemci listesinde Hırvatistan Millî Takımı, Augsburg, Torino, Bayer Leverkusen, West Ham United, Manchester United, Borussia Dortmund, Sarpsborg, Tottenham ve Türkiye'den de Trabzonspor ile İstanbulspor yer aldı.

Trabzonspor ve İstanbulsporun gözlemcileri Avusturya - Danimarka maçını takip etti

Trabzonspor'un gözü Larsen'de

Trabzonspor Futbolcu İzleme Komitesi, karşılaşmada Danimarka'nın galibiyet golünü atan sağ bek Jens Stryger Larsen'i takip etti. Sağ bekin yanı sıra stoper ve sol bek olarak da görev yapan Larsen'in Udinese ile olan sözleşmesi sona eriyor. Avusturya karşısında 66. dakikada Joakim Maehle'nin yerine oyuna giren Larsena, 84. dakikada takımına galibiyeti getiren golü atmayı başarmıştı.

YORUM YAZ