MENÜ

"Trabzonspor'un ihtiyacı var"

Başkan Muharrem Usta, Beşiktaş maçı öncesindeki son toplantısında futbolcular ve teknik heyete seslendi: “Size inanıyorum, kalitenize güveniyorum. Bu kentin gülmeye çok ihtiyacı var ve bunu sizler başaracaksınız”

"Trabzonspor'un ihtiyacı var"

Trabzonspor’da 3 maç sonra gelen Mersin İdman Yurdu galibiyeti yüzleri biraz olsun güldürürken, gözler şimdi zorlu Beşiktaş kapışmasına çevrildi. Karadeniz ekibi, ligin ilk yarısında İstanbul’da mağlup etmeyi başardığı Siyah-Beyazlılar’ı bir kez daha devirerek bu sezon büyük hayal kırıklığı yaşattığı taraftarına bir teselli armağanı vermek istiyor. Bu zorlu 90 dakika öncesinde teknik heyet kadar yönetimde de büyük bir hareketlilik söz konusu. Günlerdir takımı yalnız bırakmayan Başkan Muharrem Usta, son toplantısında yine futbolcuların özgüvenini yükseltecek ifadeler kullandı.

‘Herkesten çok...’

“Sizlere inanıyorum ve kalitenize çok güveniyorum” mesajlarını veren Trabzonspor’un patronu, “Bu kent futbolla yaşayan, Trabzonspor’u ailesinin ferdi olarak sayan bir kent. Çeşitli sebeplerle bu aile çok üzüldü. Şimdi gülmeye, gururlanmaya herkesten fazla ihtiyaçları var. Bu da sizin yapacaklarınıza bağlı” cümlelerini kurdu. Çıkacakları her maçın gelecek sezondaki şampiyonluk hedefi açısından bir sınav olduğunu da hatırlatan Muharrem Usta, “Her arkadaşımızın her dakikanın kıymetini bilmesi gerekiyor” değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ