MENÜ

Trabzonspor'un elinde yalnızca Novak kaldı

Durica sakat, Hubocan ise cezalı... Trabzonspor Teknik Heyeti, Akhisar karşılaşmasında Çekyalı sol beki stoperde oynatmaya hazırlanıyor.

Trabzonspor'un elinde yalnızca Novak kaldı

Sabah Gazetesi'nden Yunus Emre Sel'in haberine göre; Süper Lig'in 25. haftasında Akhisarspor ile karşılaşacak Trabzonspor'da stoper mevkiinde sıkıntı yaşanıyor. Sakatlığı bulunan ve tedavisi devam eden Mustafa Akbaş, Beşiktaş derbisinde gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düşen Hubocan'ın yanı sıra aynı maçta aldığı darbe sonucu kaburgasında çatlak tespit edilen Jan Durica'nın da pazartesi günkü Akhisarspor maçında forma giyemeyecek olması teknik heyetin keyfini kaçırdı. Mustafa ve Durica'nın yokluğunda takımda Uğur ile genç futbolcu Hüseyin Türkmen dışında stoper kalmadı. Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın devre arası kadroya katılan Novak'ı bu maçta asıl mevkii olan sol bek yerine stoperde kullanması bekleniyor. Sol bek mevkiinde ise Kamil Ahmet Çörekçi'nin oynayacağı gelen bilgiler arasında.

UĞUR DEMİROK YALNIZ KALDI!
4 sezonda Trabzon'da 65 maçta 6 gol atan Uğur bu sezon 14 lig maçında 28 başarılı pas ve 3,5 hava topu ortalamasına ulaştı.

SOL BEK İÇİN GELDİ AÇIK KAPATACAK
Devre arası transfer döneminde gelen sol bek Novak, 5 maçta 450 dakika süre aldı ve maç başına 1,6 hava topu ortalaması ile oynadı.

İHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ