MENÜ

Trabzonspor transfer haberleri | Lucas Biglia transferine çarpıcı yorum!

Trabzonspor, orta sahadaki boşluğu doldurmak için düğmeye bastı. Bordo mavili ekip gündemine Milan'la sözleşmesi ay sonunda bitecek olan Lucas Biglia'yı aldı. Yazarımız Erman Özgür, Lucas Biglia'nın muhtemel transferini Tivibu Spor'da yayınlanan Transfer Market programında değerlendirdi.

Orta sahayı sil baştan kuracak olan Trabzonspor, gündemine yıldız bir ismi aldı. Badou Ndiaye, Obi Mikel ve Jose Sosa ile yolları ayrılan bordo mavili ekip, bu bölge için transfer çalışmalarını hızlandırdı.

Haberin Devamı

Fırtına, Serie A ekiplerinden Milan'la ay sonunda sözleşmesi bitecek olan Lucas Biglia'yı gündemine aldı. Yazarımız Erman Özgür, 34 yaşındaki orta sahanın muhtemel transferini Tivibu Spor'da yayınlanan Transfer Market programında değerlendirdi.

Erman Özgür, ''Bu oyuncuyu gelir gelmez Trabzon'da yaşamaya ikna edebilecek misin? Sosa'yı da ilk sezon fazla kullanamadın. İkinci sezon Ünal hocanın gelişiyle bir şeyler değişti. Aynısını Biglia'da yapabilir misin bilmiyorum ama kalite anlamında Trabzonspor'a çok şey katar. '' yorumunda bulundu.

YORUM YAZ