MENÜ

Trabzonspor transfer haberi: Hedef Dorukhan Toköz & Umut Meraş

İsmail Köybaşı’nı renklerine bağlayan Trabzonspor, Umut Meraş’ı da alıp sol bek konusunu kapatmayı hedefliyor. Hem Milli oyuncu hem de kulübü Le Havre ile temaslar sıklaştı. Orta sahaya ise Dorukhan Toköz düşünülüyor. Trabzonspor, başarılı oyuncunun menajeriyle görüşmelerini sürdürüyor.

Trabzonspor transfer haberi: Hedef Dorukhan Toköz & Umut Meraş

Transfere ilk olarak yabancı yıldızlardan başlayan Trabzonspor, sırasıyla Gervinho, Bruno Peres, Koita ve Hamsik’i kadrosuna katmıştı. Devamında yabancı kararının 8+6 şeklinde açıklanması sonrası rota yerli isimlere çevrildi. İsmail Köybaşı’nı alarak sol bek bölgesini güçlendiren Bordo-Mavililer, buraya bir takviye daha düşünüyor. Umut Meraş’la görüşülüyor. Le Havre Kulübü’nden ayrılmayı hedefleyen Milli futbolcu, Adana Demirspor’un cazip teklifine rağmen anlaşma noktasına gelmedi. Trabzonspor’da şampiyonluk mücadelesi vermek isteyen Umut ile temaslar sıklaştı.

Haberin Devamı

Fransız kulübüne bonservis bedeli olarak 1.5 milyon Euro teklif edilirken, oyuncuyla da yıllık ücret konusunda pazarlıklar sürüyor. Trabzonspor, Umut Meraş’ı bitirip, sol bek konusunu toplamda 2 yerli transferle kapatmak amacında.

Dorukhan maliyete bağlı

Gündemdeki diğer yerli yıldız; Dorukhan Toköz. Beşiktaş’la kontratı biten ve şu ana kadar kimseyle anlaşmayan Dorukhan, Abdullah Avcı’nın talebi sonrası radara girdi. Orta alana yerli bir isim daha alarak rotasyonda elini güçlendirmek isteyen Avcı, maliyeti yüksek olmazsa Dorukhan’ı takımda görmeyi istiyor. Yönetim, 25 yaşındaki oyuncunun menajeriyle görüşmeleri sürdürüyor.

YORUM YAZ