MENÜ

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı: Kazanmak değerli ama daha iyisini yapmalıyız!

Hatayspor karşısında alınan 1-0'lık galibiyetin ardından Fırtına'da teknik direktör Abdullah Avcı önemli açıklamalar yaptı. Mücadeleyi değerlendiren tecrübeli hoca, "Bu ligde kolay maç yok. Kazanmak son derece değerli. Ancak daha iyisini yapmamız lazım" dedi. Salı günü oynanacak Kopenhag maçına değinen başarılı çalıştırıcı, "Oynadığımız takım, her sene Avrupa'da. Biz de şampiyonuz, iyi oyunla döneceğiz" ifadelerini kullandı. Avcı, Visca'nın da 3-4 ay sahalardan uzak kalacağını açıkladı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı: Kazanmak değerli ama daha iyisini yapmalıyız!

Trabzonspor sezona çok iyi başladı... Son şampiyon önce Süper Kupa'da Sivasspor'u yıktı, zaferi yaşadı, ardından Süper Lig'e de İstanbulspor galibiyetiyle girdi ve bugün de Hatayspor'u 1-0 yenerek 2'de 2 yaptı. Bordo-Mavililer'in hocası Abdullah Avcı da hem karşılaşmayı değerlendirdi hem 40. dakikada kolu kırılan Edin Visca hakkında konuştu hem de salı günü Şampiyonlar Ligi Play-Off'unda karşılaşacakları Kopenhag maçına değindi.

Haberin Devamı

İşte Abdullah Avcı'nın açıklamalarından satır başları:

"Bu ligde kolay maç yok. Her rakibin planları var. Kazanmak son derece değerli. Taraftara çok teşekkürler, şampiyon taraftar kaldığı yerden devam ediyor. Onlara çok teşekkür ediyorum 2 maç 3 gol 6 puan, gol yemeden devam ediyoruz. Ancak şüphesiz ki daha iyisini yapmamız lazım."

'Kopenhag'dan iyi oyunla döneceğiz'

"Şu ana kadar hedeflerimize ulaştık. Şimdi önümüzde Kopenhag maçı var. Oralarda yarışmak, maddi ve manevi olarak kulübe katkı sağlamak çok önemli. Yarın hazırlıklara başlayacağız, umuyorum iyi olacak. Rakiple ilgili çalışmalar, pratikler yapacağız. Oynadığımız takım, her sene Avrupa'da, Şampiyonlar Ligi'nde bulunan bir takım. Biz de Trabzonspor olarak şampiyonuz. İyi oyunla iyi döneceğiz diye düşünüyorum."

Haberin Devamı

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı: Kazanmak değerli ama daha iyisini yapmalıyız

'Visca için 3-4 ay deniyor'

"Futbolcuların sakatlıkları, bunlar çok üzücü. Edin, çok iyi bir profesyon. Gerçek bir takımdaş. Kolunda kırık var. Süreyi söyleyemem. Minimum 3-4 ay bir süreçten konuşuluyor. Sürecin nasıl seyredeceğine bakacağız."

YORUM YAZ