MENÜ

Trabzonspor - MTK maçı ne zaman hangi kanalda?

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, ilk hazırlık maçını Macaristan ekibi MTK Budapeşlte ile yapacak. Peki Trabzonspor - MTK Budapeşte maçı saat kaçta hangi kanalda? Trabzonspor - MTK Budapeşte maçına ilişkin detaylar haberimizde...

Trabzonspor - MTK maçı ne zaman hangi kanalda?

Trabzonspor, Macaristan kampındaki ilk hazırlık maçını bugün oynayacak. Karadeniz ekibinin rakibi, Macar liginin flaş ekiplerinden biri olan MTK. Kamp otelinin sahasında yapılacak karşılaşma, TSİ 19.30’da başlayacak.

Sahanın seyirciye uygun olmamasından ötürü taraftarlara kapalı olarak gerçekleştirilecek maçta Ersun Yanal hafif sakatlığı bulunanlar dışında tüm oyuncularına şans tanıyacak.

Maç hangi kanalda?

Bordo Mavili taraftarlar, takımlarının yeni sezonda nasıl bir futbol oynayacağını merak ediyor ancak Fırtına'nın ilk hazırlık maçı televizyondan yayınlanmayacak. Trabzonspor kulübü yaptığı açıklamada, karşılaşmanın kulübe ait You Tube kanalından canlı olarak yayınlanacağı duyurdu.

Yanal, tempo düşürdü

Teknik direktör Ersun Yanal, bugün oynanacak olan hazırlık maçını da dikkate alarak tempoyu düşürdü. Bordo-Mavililer, basına kapalı olarak tek antrenman yaptı. Deneyimli hocanın bu idmanda topla taktik çalışması gerçekleştirdiği ve bugün sahaya sürmeyi düşündüğü oyuncuları özel olarak çalıştırdığı belirtildi.

Soruları yanıtlayacak

İlk etap kampını pazar günü tamamlayacak olan Trabzonspor, 2 gün izin yapacak. Bordo-Mavililer, daha sonra soluğu Slovakya’da alacak. Fırtına, bu etapta en az 3-4 hazırlık maçı oynamayı planlıyor. Karadeniz ekibinin teknik direktörü Ersun Yanal da, kampın sonunda bir basın toplantısı düzenleyecek ve soruları yanıtlayacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ