MENÜ

Trabzonspor Medical Park 91-72 Cluj-Napoca

Basketbolda, FIBA EuroChallenge Kupası F Grubu 5. haftasında Trabzonspor Medical Park, Romanya'nın Cluj-Napoca takımını 91-72 yenerek liderliğini sürdürdü.

Trabzonspor Medical Park 91-72 Cluj-Napoca

Karşılaşmaya iyi başlayan Trabzonspor Medical Park, Hardy ile art arda dışarıdan Yunus Akçay ile de pota altından sayılar bularak 4. dakikada 14-3’lük üstünlük sağladı. Stipanovic’in de oyuna ağırlığını koymasıyla etkisini artıran ev sahibi takım, ilk periyodu 28-12 önde kapadı.

Trabzonspor Medical Park, ikinci periyotta Lalovic ve Barnette ile sayılar bulan rakibinin farkı kapatmasına izin vermedi. Nurset Yıldırım, Alper Saruhan ve Lawal ile sayılar üreten bordo-mavililer, devreyi de 10 sayı farkla 47-37 üstün tamamladı.

İkinci yarıda konuk takım, Lalovic ve Hargrove ile sayılar bularak 24. dakikada farkı 6 sayıya (52-46) kadar indirse de Marshall ve Nusret Yıldırım’ın basketleriyle üçüncü çeyrek Trabzonspor Medical Park’ın 64-52 üstünlüğü ile geçildi.

Maçı başından sonuna kadar üstün getiren Trabzonspor Medical Park, son periyotta da Alper Saruhan ve Can Altıntığ’ın sayılarıyla maçtan 91-72 galip ayrıldı.

Grupta oynadığı 5 maçı da kazanan Trabzonspor Medical Park, son hafta öncesi liderliğini sürdürdü.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ