MENÜ

"Trabzonspor maçı bizim için final"

Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, Trabzonspor maçından galibiyetle ayrılacaklarına inandığını belirterek, "Ligde bundan sonraki her maç bizim için final niteliğinde" dedi.

"Trabzonspor maçı bizim için final"

Cumartesi günü karşılaşacakları Trabzonspor'un da kendileri gibi sıkıntılı bir dönemden geçtiğini belirten Kahramanlı, "Futbolcularımız sahaya çıkacak, bu işin gereğini yapacak. İnanıyorum bu hafta taraftarlarımızın desteği ile

sahadan galibiyetle ayrılacağız" diye konuştu. Ligin ikinci yarısında oynadıkları maçları da değerlendiren yapan Başkan Kahramanlı, şöyle devam etti:
"İkinci devrede ilk maçımızı Orduspor ile yaptık. 87'inci dakikada gol yedik, berabere kaldık. Ama puanla döndük. İkinci maçımızda kendi sahamızda Sivasspor'u 3-0 yendik. Daha sonra Eskişehir'e gittik yine puanla döndük. İkinci devreye iyi başladık. Galatasaray'dan sonra ikinci yarıda en fazla transferi biz yaptık. Bu transferleri yaparken teknik direktürmüzle birlikte hareket ettik."

Fenerbahçe maçında hoş olmayan bir takım görüntülerle karşılaştıklarını anlatan Başkan Kahramanlı, "Bir takım sahaya çıkar, oynar ve oyunun sonucuna göre tepkinizi koyabilirsiniz. Ama maalesef o maçta hoş olmayan görüntüler vardı. Takım sahaya çıkmadan protestolarla karşı karşıya geldik. Psikolojik olarak bu takım zaten yenilmişti. Taraftarlarımızın o gün yaptığı o hareketi olmasaydı Fenerbahçe'yi yenerdik" dedi.
Geçen hafta oynadıkları Gençlerbirliği maçında da aynı taraftar tepkisi ile karşılaştıklarını vurgulayan Başkan Kahramanlı, bunun psikolojik olarak bu takımı olumsuz etkilediğini ifade ederken, "Ama ne olursa olsun, futbolcular sahaya çıkacak hiç kimseyi dinlemeyecek aslanlar gibi oynayacak ve futbolcu işini yapacak" diye konuştu.

Kahramanlı bazı transferlerin İstanbul'daki imza törenlerinde Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın olduğu halde Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan'ın olmamasını hatırlatması üzerine şunları söyledi:
"Mersin İdmanyurdu bu şehrin takımı. Sadece Sayın Bakanımız Zafer Çağlayan'ın değil. Sadece bakanımız da değil bütün belediye başkanları ile bütün siyasi partilerde keşke Sayın Çağlayan gibi gelse yanımızda dursaydı da bu transferleri onlarla birlikte yapsaydık. Ama onlar hiç bir zaman bizim yanımızda olmadı. Hiç bir zaman bize sahip çıkmadılar. Ama sayın bakan hem maddi hem manevi olarak bu güne kadar bu takıma sahip çıkmıştır hala çıkmaktadır. Sayın Belediye Başkanımız Macit Özcan'ın tabii ki desteği vardır. Bize sahip çıkmıştır, ama yeterli değil daha fazla bu işin içinde olması gerekiyor. Sayın başkanla görüşüp 'Bir- iki transferde siz yapın, sizlerle birlikte sizin de isminiz olsun' dedim. Ama sayın başkan bu konuda uzak durdu" dedi.

Mustafa İNSAN/MERSİN,(DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ