MENÜ

Trabzonspor Las Palmas'dan Remy'ye talip

Burak’a alternatif arayan Karadeniz temsilcisi, Las Palmas’ın forveti Loic Remy’ye talip oldu. Ancak 31 yaşındaki Fransız yıldızla Çin kulüplerinin de ciddi anlamda ilgilendiği belirtildi.

Trabzonspor Las Palmas'dan Remy'ye talip

Hücumda Burak Yılmaz’ın alternatifi olabilecek bir isim arayan Bordo-Mavililer’in son olarak gündemine Loic Remy geldi. Bonservisini elinde bulunduran Chelsea ile yollarını ayıran ve bedelsiz olarak İspanya Ligi ekiplerinden Las Palmas’ın yolunu tutan Remy için girişimlerin başladığı ve transferi konusunda şartların sonuna kadar zorlanacağı belirtildi. Devre arasında birçok takımdan teklif alan Fransız yıldızın geleceğiyle ilgili henüz karar vermediği ve kendisini isteyen kulüpler arasında bir seçim yapacağı öğrenildi. 31 yaşındaki forvetle Trabzonspor kadar Çin kulüplerinin de devrede olduğu öğrenildi.

Yıllık 3 milyon Euro

Kariyer anlamında Karadeniz temsilcisine yakın olduğu öğrenilen Remy’nin, işin ekonomik tarafına bakıldığında ise Çinliler tarafından kafasının karıştırıldığı bildirildi. Ceza sahasında oldukça etkili bir golcü olan tecrübeli futbolcuya yıllık 3 milyon Euro’luk bir teklifte bulunulduğu, Uzak Doğu’dan gelen rakamların ise 7-8 milyon Euro civarında olduğu ifade edildi.


Trabzonspor Filip Novak transferinde mutlu sona ulaştı

Haberin Devamı
YORUM YAZ