MENÜ

Trabzonspor kümeye tezahüratı

Süper Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu'nun 8. haftasında Galatasaray, Trabzonspor'u Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da konuk etti. Galatasaray taraftarı ligde kötü giden Trabzonspor için uzun süre "Trabzon kümeye" şeklinde tezahürat yaptı.

Trabzonspor kümeye tezahüratı

Süper Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu'nun 8. haftasında Galatasaray, Trabzonspor'u Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da konuk etti.

SON ANDA SEMİH

Dün akşam yapılan idmana Hakan Balta ağrıları olduğu için çıkmayınca teknik direktör Jan Olde Riekerink mecburi değişliğe giderek son taktik idmanla beraber Semih'e forma verdi. Semih Kaya böylece bu sezon ilk kez forma giyme şansı buldu. Galatasaray taraftarları da Semih Kaya'ya ayrıca tezahürat yaparak büyük destek verdi.

TERCİHİ SNEİJDER

Hollanda milli takımından sakat dönen ve Gençlerbirliği maçında forma giyemeyen Sneijder ile ilgili hafta boyu da soru işaretleri vardı. Ancak yapılan son deneme idmanında hem sağlık ekibinin onay vermesi hem de Sneijder'in özellikle oynamak istemesi sonucu Riekerink yıldız oyuncuya forvet arkasında görev verdi.

TRABZON KÜMEYE TEZAHÜRATI

Galatasaray taraftarı ligde kötü giden Trabzonspor için uzun süre "Trabzon kümeye" şeklinde tezahürat yaptı.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da şu an için 44 bin taraftar bulunuyor. Sarı-kırmızılılar bu rakamla bu sezon kendi rekorunu geçti.

Galatasaray Yönetimi bütün tribünlere bayrak dağıtarak tribünlerin rengarenk olmasını sağladı. Toplamda 50 bin bayrak dağıtıldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ