MENÜ

Trabzonspor kaptanı Jose Sosa'dan şampiyonluk açıklaması

‘Şampiyonluk için erken’ başladık. Bu sözler Trabzonspor kaptanı Jose Sosa'ya ait. Trabzonspor'un maestrosu, ''İkinci yarıya güzel başladık. 6 gollü galibiyet özgüven getirdi. Maç maç önümüze bakacağız. Böyle devam etmeliyiz. Şampiyonluğu konuşmak için şu an erken” dedi.

Trabzonspor kaptanı Jose Sosa'dan şampiyonluk açıklaması

İlk yarının son maçı olan Kayserispor mücadelesinde iki asist yapan Jose Sosa, ikinci devreye de süper bir giriş yaptı. Önce Türkiye Kupası’ndaki Denizlispor karşılaşmasında ağları havalandıran Arjantinli oyuncu, önceki gün de Kasımpaşa ağlarını frikikten sarstı. Sezon başından bu yana müthiş oynayan Sosa, ligin kalan bölümüyle ilgili temkinli konuştu. İyi bir devre arası geçirdiklerini söyleyen Sosa, “İkinci yarıya güzel başlamak istiyorduk, bunu başardık. Zaten moralliydik ama 6 gollü galibiyet tam anlamıyla özgüvenimizi yerine getirdi. Maç maç bakmak durumundayız. Şampiyonluk için henüz erken. Biz adım adım ilerleyip, kazanacağız” dedi.

Haberin Devamı

Taraftara mesaj...

Taraftara da parantez açan Sosa, “Kasımpaşa maçında bize çok iyi destek verdiler. Onlar yanımızda olduğunda, daha iyi oynuyoruz. Bu bir gerçek. Eğer bu yolda ilerleyeceksek, mutlaka her maçta stadı doldurmaya devam etmeliler” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ