MENÜ

Trabzonspor kan kaybetmeye devam ediyor

Evinde 5 maçlık müthiş bir seri yakalayan Trabzonspor için deplasman kabusu bitmiyor... Son dış saha maçında Gaziantep'e yenilen Fırtına, dün de sıkıntılı tabloyu değiştiremedi, sıralamada kan kaybetti.

Trabzonspor kan kaybetmeye devam ediyor

Trabzonspor’a bu sezon deplasmanlar yaramıyor. Ersun Yanal yönetiminde yakaladığı başarılı iç saha performansıyla bu alanda ligin en başarılı takımlarından biri olarak dikkat çeken Bordo-Mavililer’e deplasamana gidince deyim yerindeyse bir halle oluyor.

Taraftarı önündeki son 5 maçını kazanarak Avrupa potasının en iddialı takımlarından biri haline gelen Karadeniz ekibi, dış sahada aldığı sonuçlarla ise bu şansını zora sokuyor. Bir önceki deplasman maçında Gaziantepspor’a 2-0’lık skorla yenilen Trabzonspor, dün de 3 puan hesaplarıyla gittiği Konya’dan hüsranla döndü.

13 maçta sadece 2 galibiyet

İki takımın da sert futbolunun sahaya yansıdığı gecede Bosingwa’nin kendi kalesine attığı golle, Fırtına bir türlü düzeltemediği dış saha karnesiyle taraftarını hayal kırıklığına uğrattı. Konya karşısında bu sezonki 13. deplasman maçına çıkan Trabzonspor, yalnızca 2 galibiyet alabildi. 7 maçtan 1 puanla ayrılırken dün geceki yenilgiyle 4. kez sahadan boynu bükük ayrıldı. İç saha puan durumunda 30 puanla 2. sırada olan Trabzonspor, dış sahadaki tabloda ise 12. sırada.

Haberin Devamı
YORUM YAZ