MENÜ

Trabzonspor, hazırlık maçında MTK Budapeşte'ye yenildi

Trabzonspor Futbol Takımı, hazırlık maçında Macaristan İkinci Lig ekiplerinden MTK Budapeşte’ye 2-1 yenildi.

Trabzonspor, hazırlık maçında MTK Budapeşte'ye yenildi

Trabzonspor Futbol Takımı, hazırlık maçında Macaristan İkinci Lig ekiplerinden MTK Budapeşte’ye 2-1 yenildi.

Macaristan’ın başkenti Budapeşte’nin Telki kasabasında, kamp yaptığı otelin sahasında oynadığı ilk ve tek hazırlık maçında bordo-mavililerin golü Yusuf Erdoğan’dan geldi.

10. dakikada Kucka’nın ara pasıyla sol çaprazdan ceza sahasına giren Yusuf Erdoğan, kaleci Szentpeteri’nin yanından topu ağlarla buluşturdu: 1-0

33. dakikada ceza sahasında Medjani’nin Lencse’yi formasından çektiğini işaret eden karşılaşmanın hakemi Gergo Bogar, penaltı noktasını gösterdi.

Penaltıyı kullanan Torghelle, kaleci Uğurcan Çakır’ı ters köşeye yatırarak topu filelere gönderdi: 1-1 Karşılaşmanın ilk yarısı, 1-1’lik eşitlikle tamamlandı. 60. dakikada Lencse’nin soldan ortasında kaleci Onur Recep Kıvrak’ı aşan topu Torghelle, filelere göndererek takımının ve kendisinin ikinci golünü kaydetti: 1-2 Trabzonspor, karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Kamp, yarın sona eriyor

Trabzonspor’un 15 günlük Macaristan kampı yarın sona erecek. Yarın sabah yapacağı hafif antrenmanla Macaristan’ın başkenti Budapeşte’nin Telki kasabasındaki kamp çalışmalarını noktalayacak Karadeniz ekibinde, futbolcuların bir bölümü Türkiye’ye, bir bölümü de ülkelerine gidecek. Trabzonspor’da futbolcular, 2 günlük iznin ardından 19 Temmuz’da Slovakya’da toplanarak yurt dışı ikinci etap kampına başlayacak.

Başkan Usta da izledi

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta da uçakla Macaristan’a geldi. Bordo-mavili kulübün başkanı, karşılaşmanın ikinci yarısında kampa ulaşarak tribüne geçti ve maçı izledi. Trabzonspor ile MTK Budapeşte arasındaki hazırlık karşılaşması, seyircisiz oynandı. Tesislerin fiziki şartlarının yetersizliği ve güvenlik önlemleri nedeniyle karşılaşmaya taraftarlar alınmadı.

3 yeni transfer forma giydi

Trabzonspor’un 3 yeni transferi de MTK Budapeşte karşısında forma giydi. Yeni transferlerden Bongonda ve Kucka, karşılaşmanın ilk yarısında, Kamil Ahmet Çörekçi de ikinci devrede görev yaptı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ