MENÜ

Trabzonspor, Fenerbahçe'yi bekliyor

4 haftadır galibiyete hasret kalan Bordo- Mavililer, kritik Fenerbahçe maçını dönüm noktası olarak görüyor. Sarı-Lacivertliler’i devirerek çıkışa geçmeyi hedefleyen Trabzonspor, aynı zamanda taraftarıyla da barışmanın hesaplarını yapıyor.

Trabzonspor, Fenerbahçe'yi bekliyor

Erzurum, Antalya ve Bursa beraberlikleri ve son olarak 5-0’lık Malatya mağlubiyeti ile milli araya moralsiz giren Bordo- Mavililer, artık 4 maçlık kazanamama serisine son vermek istiyor. Pazar günü Medical Park Stadyumu’nda, Fenerbahçe’yi konuk edecek olan Trabzonspor, kritik maçta galibiyetten başka bir sonucu düşünmüyor. Malatya hezimeti ile büyük bir hayal kırıklığı yaratan ve Bordo-Mavili futbolseverlerin tepkisini çeken Fırtına, Sarı- Lacivertliler’i yenerek hem çıkışa geçmeyi hem de taraftarıyla barışmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

14 maçlık hasret

Aynı zamanda rakibini son olarak 2010-11 sezonun ilk yarısında 3- 2’lik skorla geçen Karadeniz temsilcisi, daha sonra oynadığı 14 karşılaşmada da sahadan 3 puanla ayrılamamıştı. Söz konusu maçlarda 7 mağlubiyet ve 7 beraberlik alan Trabzonspor, Kanarya karşısında 14 maçlık galibiyet hasretine de bu hafta son vermeyi planlıyor.

Taraftardan büyük ilgi

Bordo-Mavili taraftarlar da son dönemde alınan kötü sonuçlara rağmen zorlu karşılaşmaya büyük ilgi gösteriyor. Satılan bilet sayısının şimdiden 30 bini geçtiği öğrenilirken, maç günü 41 bin kapasiteli Akyazı’nın tamamen dolması bekleniyor. Trabzonsporlu futbolseverler de Fenerbahçe maçını dönüm noktası olarak görüyor

YORUM YAZ