MENÜ

Trabzonspor-Fenerbahçe | Dimitrios Pelkas: Galibiyeti hak ettik!

Fenerbahçe'ye Trabzonspor deplasmanında hayati 3 puanı getiren Dimitrios Pelkas, 90 dakikayı yayıncı kuruluşa değerlendirdi. Galibiyeti hak ettiklerini vurgulayan Yunan yıldız, ''Maçı hak ettiğimizi düşünüyorum, gol atıp takıma yardım ettiğim için çok mutluyum." dedi.

Trabzonspor-Fenerbahçe | Dimitrios Pelkas: Galibiyeti hak ettik!

Fenerbahçe, Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Trabzonspor'u Dimitrios Pelkas'ın golüyle 1-0 mağlup etti ve şampiyonluk yarışını sürdürdü. Takımına altın değerindeki 3 puanı getiren golü atan Pelkas, 90 dakikayı yayıncı kuruluşa değerlendirdi. Galibiyeti hak ettiklerini ve takımına yardımcı olduğu için mutlu olduğunu belirten Yunan yıldız, şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

'Maçı hak ettiğimizi düşünüyorum'

"Bizim için zor bir maçtı ama iyi oynadığımızı düşünüyorum. Özellikle ilk yarı ve ikinci yarının ilk 20 dakikasındaki performansımız vardı. Maçı hak ettiğimizi düşünüyorum, gol atıp takıma yardım ettiğim için çok mutluyum."

Trabzonspor-Fenerbahçe | Dimitrios Pelkas: Galibiyeti hak ettik

Fenerbahçe'ye 3 puanı getiren Pelkas'ın gol vuruşu...

'Perşembe günü de kazanarak 3 puanı almalıyız'

"Biz bu şekilde devam etmek istiyoruz, mutlu olmak istiyorsak perşembe günü de kazanarak 3 puanı almalıyız. Şu an geleceği çok fazla düşünmemeliyiz. Tabii ki hedefimiz var ama maç maç bakmamız ve geliştirmemiz gereken noktalara odaklanmamız gerekiyor. Kendi adıma en iyisini sergiliyorum bu noktada."

YORUM YAZ