MENÜ

Trabzonspor'da Ünal Karaman dönemi

Rıza Çalımbay’ın gidişinin ardından teknik direktör arayışlarına başlayan Bordo-Mavililer, muradına erdi. Trabzonspor ile her konuda anlaşan Ünal Karaman, bugün saat 11.00’de resmi imzayı atacak.

Trabzonspor'da Ünal Karaman dönemi



Trabzonspor’un yeni teknik direktörü belli oldu. Rıza Çalımbay’dan boşalan koltuğu doldurmak için bir süredir çalışmalarını sürdüren Trabzonspor yönetimi, Ünal Karaman’da karar kıldı ve deneyimli hocayla prensip anlaşmasına vardı. Karaman, 2017-18 sezonunu Spor Toto Süper Lig’e veda eden Kardemir Karabükspor’da tamamlamıştı.

Trabzonspor Genel Koordinatörü Özkan Sümer, başkan Ahmet Ağaoğlu ile bir araya geldi. Sümer, Ağaoğlu’na geçiş sürecini en iyi şekilde Ünal Karaman ile atlatabileceklerini aynı zamanda da Trabzonspor’u bilen, hisseden bir teknik direktör olmasının bir avantaj olacağını belirtti. Aslında Karaman’ın göreve getirilmesi kararı dün verilmişti. Hatta başkanın bugün yaptığı basın toplantısında hocanın ismini açıklaması bekleniyordu fakat ağzından hoca ismi çıkmadı. Trabzonspor’da oynadığı dönemlerde kaptanlık görevi yapan Ünal Karaman, bugün 11.00’de resmi imzayı atacak.

Türkiye, Fanatik’ten öğrendi

Yönetim kurulu üyeleri, Trabzonspor’un hocasının ismini son dakikada öğrendi. Bordo-Mavililer’in teknik direktörünü dün dijital platform fanatik.com.tr’nin açıklaması sonrası, kulüp, KAP’a açıklama yapmak zorunda kaldı. Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yapılan açıklama şu şekilde: “Profesyonel Futbol Takımımızın Teknik Direktörlüğü konusunda Sayın Ünal Karaman ile görüşmelere başlanmıştır.”

İdari Menajer Caner Çuvaloğlu

Karadeniz ekibinde yardımcı antrenörlük görevine getirilen Hüseyin Çimşir’in yanı sıra İdari Menacer olarak da Caner Çuvaloğlu ter dökecek. Yönetim ile bir araya gelecek olan Ünal Karaman ve ekibi, 26 Haziran’da yapılacak olan yeni sezon çalışmalarına da hız verecek. Karaman, yapılacak toplantıda da kamp yerini belirleyecek.

FANATİK ÖZEL

Haberin Devamı
YORUM YAZ