MENÜ

Trabzonspor'da transfer harekatı başlıyor!

Stoper bölgesi için yönetime birkaç isim sunan Rıza Çalımbay, bu konuda oyuncu izleme komitesini de görevlendirdi. Bu ekipten gelecek raporları bekleyen Bordo-Mavili yönetim, en kısa zamanda görüşmelere başlamaya hazırlanıyor.

Trabzonspor'da transfer harekatı başlıyor!

Geldiği günden bu yana stoper isteğini dile getiren Rıza Çalımbay, geçtiğimiz günlerde transfer raporunu hazırlamaya başlamış ve listenin üst sıralarına Vlad Chiriches, Gabriel Paletta ve Dante gibi isimleri yazmıştı. Bu oyunculardan birisinin devre arasında kadroya katılması gerektiğini yönetime bildiren 54 yaşındaki teknik adam, aynı zamanda oyuncu izleme komitesini de milli maçlar için görevlendirdi. Birkaç futbolcuyu çıplak gözle takip edecek olan ekip, başarılı hocaya gelecek hafta gereken raporları sunacak. Bu raporlara göre hareket edecek olan Çalımbay, istediği isimleri yönetime bildirecek. Bordo-Mavili yöneticiler ise en kısa zamanda transfer çalışmalarına başlayacak.

5 milyon Euro...

Ligin son sırasındaki Gençlerbirliği’nin ardından kalesinde gördüğü 23 golle ligin en çok gol yiyen ekibi olan Fırtına, stoper bölgesi için 5 milyon Euro’yu (21 milyon TL) gözden çıkardı. Karadeniz temsilcisi, tecrübeli bir isimle bu problemi ortadan kaldırmayı hedefliyor. Öte yandan bir de kanat oyuncusu arayan Trabzonspor, bu bölge için de çalışmalarına devam ediyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ