MENÜ

Trabzonspor'da krize Okay formülü

Celta Vigo, Okay Yokuşlu için 3 milyon Euro’luk ilk taksidi yatırdı. Trabzonspor Yönetimi de bu paranın 1.3 milyon Euro’luk bölümünü Burak Yılmaz’a, 180 bin Euro’luk kısmını da Castillo’ya ödedi ve kriz ortamına son verdi.

Trabzonspor'da krize Okay formülü

Trabzonspor’da olası bir sözleşme krizi, Okay Yokuşlu sayesinde giderildi. Celta Vigo, 6 milyon Euro’luk bonservisin 3 milyon Euro’luk ilk taksidini yatırdı. Bu gelişme, Bordo-Mavililer’i inanılmaz derecede rahatlattı. Çünkü hem Burak Yılmaz hem de Castillo için kritik bir süreç ilerliyor ve her geçen gün risk artıyordu.

Ancak Karadeniz ekibi, 3 milyon Euro’luk ilk taksidin gelmesiyle beraber rahat bir nefes aldı. Bu rakamın 1.3 milyon Euro’su Burak Yılmaz’a ödenirken, 180 bin Euro da Castillo’nun alacağına ayrıldı.

‘Her oyuncumuz değerli’

Oyuncularına olan yükümlülüklerini yerine getirmenin öncelikleri olduğunu söyleyen Başkan Ahmet Ağaoğlu, “Zor zamanda göreve gelmenin handikaplarını yaşıyoruz. Ancak sözleşmeli oyuncularımızı elimizde tutmak için büyük çaba harcamaktayız. Daha önce de söyledim; kimse Trabzonspor’un futbolcusunu böyle yangından mal kaçırır gibi alacağını zannetmesin. Her futbolcumuz değerli ve yönetim olarak elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın hedefi Ahmed Musa


Haberin Devamı
YORUM YAZ