MENÜ

Trabzonspor'da gözler Rodallega'da

Trabzonspor’da Burak Yılmaz’ın kasığındaki sakatlığı nedeniyle en az 2 hafta sahalardan uzak kalacak olması nedeniyle gözler diğer forvet Hugo Rodallega’ya çevrildi. Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Kolombiyalı golcüyü yakın markaja alarak, motive etmeye çalışıyor.

Trabzonspor'da gözler Rodallega'da

Süper Lig'in 20. haftasında Göztepe'yi konuk edecek olan Trabzonspor'da gözler Kolombiyalı golcü Hugo Rodallega'ya çevrildi. Burak Yılmaz'ın en az 2 hafta sahalardan uzak kalacak olması nedeniyle forvet hattında görev yapması beklenen Rodallega’yı Teknik Direktör Rıza Çalımbay'da markaj altına aldı. Kolombiyalı futbolcu ile özel görüşen deneyimli teknik adam, Göztepe maçında hazır olmasını isteyerek, oyuncusuna güven duyduğunu belirtti.

Burak Yılmaz'dan büyük itiraf!

Bu sezon Süper Lig'de 13 maçta forma giyen başarılı futbolcu ligde 4 gole imza attı. Bu sezon ligde sadece ilk yarıdaki Göztepe maçında ilk 11'de görev başlayan ve 90 dakikayı tamamlayan Rodallega'nın yine bir Göztepe maçıyla birlikte ilk 11'de başlaması bekleniyor. 32 yaşındaki futbolcu diğer maçlarda ise oyuna sonradan dahil oldu. Golcü futbolcu, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 8 gole imza atarak, toplamda bu sezon bordo-mavili forma ile 12 gole imza attı.

Gökmen Şahin / TRABZON (İHA)

Piyasa değeri en çok artan ve en çok düşen Türk futbolcular

Haberin Devamı
YORUM YAZ