MENÜ

Trabzonspor, CSKA Moskova maçı öncesi moral depoladı

Bordo-mavili takımın teknik heyeti ve futbolcuları yemekte bir araya geldi Fildişi Sahilli oyuncu Zokora:"Neyimiz var, neyimiz yok ortaya koyacağız" ''Moskova'da iyi bir sonuç almamız halinde grubun favorisi haline geleceğiz" dedi.

Trabzonspor, CSKA Moskova maçı öncesi moral depoladı

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde, 18 Ekim Salı günü, deplasmanda Rusya’nın CSKA Moskova takımı ile karşılaşacak olan Trabzonspor’un teknik heyet ve futbolcuları yemekte bir araya geldi.Trabzon Varlıbaş Alışveriş Merkezi’nde açılan bir kafeye gelen teknik direktör Şenol Güneş ve bordo-mavili futbolcular, burada yemek yiyerek zorlu maç öncesi moral depoladı.

Haberin Devamı

Zokora iddialı konuştu

Burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fildişi Sahilli oyuncu Didier Zokora, takım ve şehir için çok önemli bir maça gideceklerini belirterek, "Bunun bilincindeyiz. Yolculuk, yarın başlıyor. Belki de birçok şeyin rengini, sonucunu belli edecek bir maç oynayacağız. Neyimiz var, neyimiz yok ortaya koyacağız" dedi.
Grupta oynadıkları 2 maçta 4 puan topladıklarını ifade eden Zokora, "Şu anda çok iddialı bir konuma geldik. Moskova’ya grup lideri olarak gideceğiz. Oradan iyi bir sonuç almamız halinde grubun favorisi haline geleceğiz. Bunun peşindeyiz. Bunu başarmaya çalışacağız" diye konuştu.
Zokora, ülkesinin milli takımının Afrika Kupası’na katılma hakkı elde etmesi nedeniyle 5-6 hafta bordo-mavili formayı giyemeyecek olmasına ilişkin olarak ise, "Şu anda bunu düşünmüyorum. Turnuvaya iki aylık zaman var. Öncelikli hedefim Şampiyonlar Ligi’nde takımımla birlikte başarılı olabilmek. Yeri geldiği zaman bunu da düşünmeye başlayacağız" ifadelerini kullandı.
Saha içerisinde takım arkadaşlarına saygı gösterdiğini anlatan Zokora, "Onlar da bana aynı şekilde saygı gösteriyorlar. Aynı dili konuşmuyoruz ama sevgi ve saygının dili ortaktır. Bunu yakaladık. İyi de sezon başlangıcı yaptık. Ligde işleri yoluna koyduk ve iyi bir şekilde Moskova’ya gidiyoruz" şeklinde konuştu.
Trabzonsporlu futbolcular, yemeğin ardından Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ne gittiler.
Bordo-mavili takım, akşam saatlerinde basına kapalı gerçekleştireceği antrenmanla, CSKA Moskova maçının hazırlıklarına başlayacak. Karadeniz ekibi, yarın öğle saatlerinde de özel uçakla Moskova’ya gidecek

YORUM YAZ