MENÜ

Trabzonspor-Bursaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Trabzonspor, Süper Lig'de yeni sezonun ilk maçında bu akşam Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Bursaspor'u ağırlayacak. Bordo-Mavililer; Oscar Cardozo ve Erkan Zengin'le 3 puan hedeflerken; Yeşil-Beyazlılar da sürpriz peşinde olacak.

Trabzonspor-Bursaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Yeni sezon öncesinde kadrosunu; Dame N’Doye, Luis Pedro Cavanda, Esteban ve Stephane Mbia gibi önemli isimlerle güçlendiren Trabzonspor, Süper Lig’de 2015-16 sezonunun açılışını bugün Bursaspor karşısında yapacak.

Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanacak dev mücadeleye yeni teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde çıkacak olan Bordo-Mavililer, taraftarı önünde sahadan galip ayrılmayı hedefliyor. Zorlu karşılaşma öncesinde; Oscar Cardozo ve Erkan Zengin’e oldukça güvenen Şota, bu iki isimle beraber Yeşil-Beyazlılar’ı Bursa’ya eli boş göndermeyi planlıyor.

Sağlam 3 puan peşinde

Ertuğrul Sağlam yönetiminde sezona başlayan Bursaspor, Trabzon deplasmanını kayıpsız atlatmaya kilitlendi. Yeşil-Beyazlılar’a 2009-10 döneminde yaşattığı lig şampiyonluğunu; kulüpteki ikinci görev süresinde de tekrarlamak isteyen Sağlam, bu doğrultuda ilk adımı bugün atmak için çabalayacak. Başarılı çalıştırıcının bu akşamki en önemli kozu, yeni transfer Cuenca olacak.

TRABZONSPOR:
Onur, Cavanda, Medjani, Mustafa, Constant, Mbia, Okay, Yusuf, Özer, Erkan, Cardozo
BURSASPOR:Mert Günok, Erdem, Serdar Aziz, Tomas Sivok, Aziz Eraltay, Şamil, Jorquera, Traore, Josue, Emre Taşdemir, Cuenca
HAKEM: Tolga Özkalfa
STAD: Hüseyin Avni Aker
SAAT:21.00
YAYIN: Lig TV 2

Haberin Devamı
YORUM YAZ