MENÜ

Trabzonspor Burak Yılmaz'dan indirimin kralını istedi

Başkan Ahmet Ağaoğlu, “Burak’ın ücretinde indirime gitmesini bekliyoruz demişti. O indirimin oranının tam yüzde 50 olduğu ortaya çıktı. Normal şartlar altında jestlere hazır olan Burak Yılmaz, bu teklifi duyunca şaştı kaldı. Çünkü bu öneri ‘git’ demekle eşdeğer durumda.

Trabzonspor Burak Yılmaz'dan indirimin kralını istedi

Trabzonspor teknik direktör konusunu, yardımcılarıyla ilgili durumu çözdü, şimdi sıra yıldızlara geldi. Yönetim bu noktada maliyet listesine göre hareket edecek. O nedenle Burak Yılmaz, Sosa ve Kucka gibi isimlerin durumu öncelik kazanmış durumda. Bordo-Mavili taraftarlar yıldızların durumunu merak ederken, yönetimden açıklama üzerine açıklama geliyor. Özellikle de Burak Yılmaz ile ilgili. Hem Genel Koordinatör Özkan Sümer hem de Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, sezonu 25 maçta 23 gol 3 asist ile tamamlayan deneyimli golcüyle ilgili olarak, “Onunla devam edip etmeyeceğimiz belli değil” şeklinde ifadeler kullandı.

Başkan duyurmuştu

Bu süreçte Burak Yılmaz sessizliğini korurken bir flaş açıklama da Başkan Ahmet Ağaoğlu’ndan geldi... Karadeniz ekibinin yeni patronu, “Burak bizim sözleşmeli oyuncumuz. Ancak maliyeti yüksek. Kendisinden indirim talep ettik, kararını bekliyoruz” dedi. Başkan Ağaoğlu’nun bahsettiği bu indirim rakamına FANATİK ulaştı.

Gelirken indirmişti

Buna göre Trabzonspor Yönetimi, Çin’de Trabzonspor’da kazandığının 2 katından fazla bir ücret alan Burak Yılmaz’dan 3 milyon 550 bin TL olan alacağında yarı yarıya indirim talep etti. Yani başarılı oyuncunun ücretini 1 milyon 775 bin TL’ye çekmesini istedi. Bu talep karşısında futbolcunun hem menacerleri hem de kendisi adeta şok oldu ve atılan adım, “Trabzonspor, Burak’ı gözden çıkardı, o nedenle de kabul edilemeyecek bir teklif yaptı” şeklinde değerlendirildi.

Jose Sosa’ya yeşil ışık

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Başakşehir’in, Jose Sosa’ya olan ilgisini doğruladı. Arjantinli süperstar ile ilgilenen birçok kulübün olduğunu dile getiren Hacısalihoğlu, “Yüksek maliyetli, kulübün şu an ödemeleriyle ilgili zorluk yaşadığı oyuncularla ilgili menajerlerin büyük bir çalışması var. Doğal olarak da bu menacerler Trabzonspor’a öneri getirmek için uğraşıyor. Ancak henüz bize ulaşan resmi bir teklif yok” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor’da yardımcı antrenörler sözleşme imzaladı

Haberin Devamı
YORUM YAZ