MENÜ

Trabzonspor, Aytaç Kara'yı bitirdi

Trabzonspor, Eskişehirspor'dan Aytaç Kara'yı alarak ara transferi kapattı.

Trabzonspor, Aytaç Kara'yı bitirdi

Devre arasında Kayserispor'dan Hakan Arıkan'ı kiralayan, Akhisar Belediye'den Uğur Demirok ve Eskişehirspor'dan Erkan Zengin'i renklerine bağlayan Trabzonspor, ara transferin son gününde yine Eskişehirspor'dan savunma oyuncusu Aytaç Kara ile anlaştı.

Bordo – mavililer bu transfer karşılığında Eskişehirspor'a 2 milyon 100 bin Euro bonservis bedeliyle, genç forvet oyuncusu Emre Güral'ın bonservisini verdi. Ayrıca Trabzonspor'da sezonun ilk haftalarında kadro dışı bırakılan stoper Mustafa Yumlu da sezon sonuna kadar kırmızı – siyahlı ekibe kiralandı.

Eskişehirspor'dan açıklama

Eskişehirspor, resmi internet sitesi kanalıyla açıklama yaparak transferleri duyurdu. Eskişehir ekibinin internet sitesinde yayınlanan mesajlarda, "Trabzonspor'lu futbolcu Emre Güral 2,5 yıllığına kulübümüze transfer olmuştur. 1989 doğumlu olan ve forvet bölgesinde görev alan Emre, futbol yaşantısına Almanya'da başladı. Daha sonra Türkiye'de Bucaspor ve Trabzonspor formalarını giydi. Emre'ye Eskişehirspor'a hoş geldin der, başarılı bir futbol kariyeri dileriz" ve "Trabzonsporlu futbolcu Mustafa Yumlu'nun sezon sonuna kadar kulübümüze geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. 1987 doğumlu olan ve defans bölgesinde görev alan Mustafa Yumlu'ya Eskişehirspor'a hoş geldin der, kulübümüzde başarılı bir futbol dönemi geçirmesini dileriz" denildi.

Aytaç'a teşekkürler

Eskişehirspor ayrıca, Trabzonspor'a transferi konusunda anlaşmaya varılan Aytaç Kara'ya da teşekkür etti. Kulübün internet sitesindeki mesajda, "Futbolcumuz Aytaç Kara'nın Trabzonspor'a transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Aytaç'a Eskişehirspor için verdiği çabalardan ötürü teşekkür eder, bundan sonraki futbol hayatında başarılar dileriz" ifadesi kullanıldı.

Ömür AVCI/TRABZON, (DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ