MENÜ

Trabzonspor aşkı bambaşka

Diyarbakır’da bir köy... Neredeyse herkes Trabzonsporlu. Çocuklarının adları Lemi, Hami, Ogün. O çocuklar Antalya’da bir turnuvaya davet edildi, şampiyon oldu ve bu fotoğraf ortaya çıktı.

Trabzonspor aşkı bambaşka

Türkiye’nin en büyük takımlarından birisi olan Trabzonspor’un, her ilde birçok taraftarı var. Ancak Diyarbakır’ın Çınar İlçesi’nin Bağacık Köyü’ndeki Bordo-Mavi sevdası bambaşka. Köyün 120 hanesi de Trabzonspor’u büyük bir aşkla desteklerken, köylüler doğan çocuklarına Fırtına ile özdeşleşmiş futbolcuların ismini veriyor.

Bu futbol sevdası üzerine Dmd Sportif Turizm CEO’su Mehmet Turu, köyün ortaokulunda kurulan bir takımı 2. Limak Antalya Cup Futbol Turnuvası’na davet etti.

80 takım katıldı

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor, Bursaspor, Antalyaspor ve Konyaspor başta olmak üzere 80 takımın katıldığı turnuvada, köydeki çocuklar U11 kategorisinde Trabzonspor takımı ile birlikte kupaya uzanmayı başardılar. Diyarbakırlı olmalarına rağmen isimleri Ogün, Hami, Lemi, Ünal, Şenol olan minikler turnuvanın adeta gözdeleri oldular.

Haberin Devamı
YORUM YAZ