MENÜ

Trabzonspor Amrabat'ı kiralamak istiyor

İngiliz basınına göre Trabzonspor, bonservisi Watford'da bulunan Faslı futbolcu Nordin Amrabat'ı kiralamak için harekete geçti.

Trabzonspor Amrabat'ı kiralamak istiyor

Transferin sessiz takımlarından Trabzonspor, İranlı stoper Majid Hosseini'nin ardından bonservisi Watford'da bulunan Nordin Amrabat'ı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

İngiliz Sky Sports'a göre, Bordo-Mavili kulüp, daha önce ülkemizde Kayserispor ve Galatasaray formaları giyen 31 yaşındakı Faslı futbolcuyu kiralamak istiyor.

2016 yılında Malaga'dan 6.1 milyon Pound (39 milyon TL) karşılığında Premier Lig'in yolunu tutan deneyimli futbolcu, Watford adına çıktığı 49 maçta gol atma başarısı gösterememişti.

Geçtiğimiz sezonu La Liga ekiplerinden Leganes'te kiralık olarak geçiren 30 maça çıkıp 2 gol 3 asistlik katkı sağlamıştı.

Dünya Kupası'nda forma giydi

Rusya'da düzenlenen 2018 Dünya Kupası'nda Fas Milli Takımı'yla 3 maçta görev alan Portekiz ve İran'a kaybedip, İspanya ile berabere kalarak gruplardan çıkma başarısı gösteremeyen Amrabat'ın, yeni sezonda kadroda düşünülmediği ve gelecek tekliflere açık olunduğu belirtildi.
Trabzonspor'dan KAP'a açıklama!

Haberin Devamı
YORUM YAZ