MENÜ

Trabzonspor | Abdullah Avcı'dan samimi açıklama: Bütün futbolcular 'ne olur hocam al' dedi!

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında oynanan Konyaspor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

"Şampiyonluğun ışığı pırıl pırıl parlıyor"

Haberin Devamı

Trabzon sevdalılarına bu galibiyeti armağan ettiğini belirten Avcı, "Bu sene ‘İyi ki Trabzonspor var’ dedirtmek bizim için çok önemliydi. Her taraftardan bunun dönüşünü alıyoruz. Bunlar beni de son derece mutlu ediyor. Şampiyonluğun ışığı pırıl pırıl parlıyor. 13 hafta var, hafta hafta gideceğiz. Bunu cebimize koyduk. Pazar günkü maça hem zihinsel hem fiziksel en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz. Rakibi de bu sene ve geçen seneden beri çıkışı için tebrik ediyorum” diye konuştu.

"Edin Visca, bütün futbolcuların ‘Hocam ne olur al’ dediği bir oyuncuydu"

Başakşehir’den transfer edilen Edin Visca’nın takımdaki yerini değerlendiren Avcı, “Trabzonspor büyük kulüptür. Trabzonspor yarışır ve olduğu her yerde yarış vardır. Bu deneyimlerle Edin Visca transferini 11 sene evvel Türkiye’ye getiren teknik adamım. O günden beri de iletişimim devam ediyordu. Onun konforlu alandan çıkmasını rica ettim, Başakşehir’den ricada bulundum. O da burada olmaktan son derece mutlu. Şampiyonluk kalitesi yüksek oyuncularla daha rahat oluyor. Visca bütün takımın gelmesini istediği, futbolcuların ‘Hocam ne olur al’ dediği bir oyuncuydu” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ