MENÜ

‘Trabzonlu bunu kabul etmez'

Başkanlığı 13 oyla kaybeden Celil Hekimoğlu, “Olaylar kabul edilemez. Bunu hiçbir Trabzonlu da mazur görmez. Bu işin çözümü sert yaptırımlardır” mesajını verdi.

‘Trabzonlu bunu kabul etmez'

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylara camianın tepkisi dinmiyor. Sadece mevcut yönetimden değil, muhalif kanattan da üst üste kınama mesajları geliyor. Son tepkiyi, Muharrem Usta’nın başkan seçildiği kongreyi 13 oy farkla kaybeden Celil Hekimoğlu verdi...

Yaşananların asla kabul edilemez olduğunu belirterek söze giren Hekimoğlu, “Trabzonlu hiçbir kişi böyle olayları kabul etmez, edemez. Çünkü bu işlerin yakın gelecekte ve uzun vadede Trabzonspor’a hem maddi hem manevi çok zararı olacaktır. Şimdi stadımızın heyecanını yaşıyorduk, nasıl bir ceza gelecek, ne zaman o statta olacağız, bilmiyoruz. Yönetim stadın isim hakkını satmaya, sponsor bulmaya çalışıyordu, artık işleri daha zor. Biz yönetmesek de Trabzonspor’un maddi-manevi değerlerini düşünen insanlarız. Kendi başıma gelmiş gibi üzüntülüyüm. Ciddi yasal yaptırımlar ve yönetimlerle taraftar gruplarının tamamen ayrışmasının gerekliliği yeniden görülmüştür. Yönetimlerden beklentisi olan taraftarlar her takımda, dönemde vardır. Ancak dik duruş ve mesafe bu işi çözer” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ