MENÜ

Trabzon'dan Rıdvan'a tepki

Trabzonspor Kulübü bir açıklama yaparak, NTV'de katıldığı programda Trabzonspor'un Avrupa kupalarında verdiği mücadeleyi görmezden gelen Rıdvan Dilmen'e sert tepki gösterdi.

Trabzon'dan Rıdvan'a tepki

Siteden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Türkiye – Azerbaycan Milli maçı sonrası NTV kanalında yorum yapan eski Fenerbahçeli futbolcu Rıdvan Dilmen, Türkiye’nin Avrupa’da mücadele eden tek takımı olarak Beşiktaş’ın kaldığını söyleyerek, camiamızdan büyük tepkiler yükselmesine neden olmuştur. Rıdvan’ın bu hatasının gaf mı yoksa haddini aşmak mı olduğu dileyeceği özürün ardından ortaya çıkacaktır" denildi. Açıklama şöyle devam etti:

"Elbette Trabzonspor Kulübü’nün varlığı ve büyüklüğü Rıdvan ya da onun gibilerin yaptığı yorumlarla verilmiş bir paye değil, Türk futboluna vurulan damgayla ispatlanmış, değiştirilemeyecek bir gerçektir. Milli maç seviyesindeki müsabakanın ardından yorum yapan birinin kendi düşüncesi ve hissiyatı ne olursa olsun, gerçekleri gizlemeye çalışması, en azından içinde bulunduğu kurumun güvenilirliği açısından da büyük bir handikaptır. Bu vesileyle Rıdvan Dilmen’i söylemi nedeniyle kınıyor, tüm Türkiye’nin önünde özrünü bekliyor, bahse konu televizyon kuruluşunun sorumlularını da göreve davet ediyoruz."

YUNUS EMRE SEL/TRABZON, (DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ